Recognisable

Typische klasgenoten in (bijna) iedere klas

Hey Creabea’s,

Of course is iedere persoon anders en je kunt mensen absoluut niet in een hokje stoppen, maar er zijn toch echt een aantal types die in (bijna) iedere klas wel voorkomen. Herken jij onderstaande types?

1. De persoon die met iedere persoon overweg kan. Hoe is het ΓΌberhaupt mogelijk dat je met iedereen bevriend bent? Hoe?!

2. De technicus die de leraar altijd helpt bij het oplossen van technische problemen. En daar is dan de redder in nood. Maar is het wel zo goed als de les daardoor doorgaat? πŸ˜‰

3. Je hebt ook de stille leerling die je nooit hoort, maar wel heel aardig is. Want geloof me, die types wil je leren kennen. They’re very kind!

4. De humoristische flapdrol die ervoor zorgt dat de les minder saai wordt door continu grapjes te maken. Kom maar door lachbui!

5. Maar helaas hebben we ook de variant die denkt grappig te zijn, maar dit in feite niet is. Sterker nog, die persoon is onwijs irritant. En de humor is vooral gebaseerd op gemene grapjes over anderen. Not cool.

6. Je hebt ook van die meiden die proberen een Kardashian na te doen. Is dat nu echt wat je wil vraag ik me af?

7. De leerling die altijd oortjes in heeft en geen les overleeft zonder muziek. En honestly, I am the same!

8. De slijmbal die gek genoeg altijd hoge cijfers haalt, maar nooit lijkt te studeren. Komt dat misschien omdat het een lievelingetje van de leraar is? Of is dat gewoon een illusie?

9. Deze zijn echt het allerergste: de leerling die de leraar er doodleuk even aan herinnert dat er nog geen huiswerk is opgegeven. Shut. Your. Mouth!

10. De meid die houdt van het verspreiden van roddels en elke dag op zoek is naar de nieuwste drama’s. Sure, fill your cup of tea.

11. En last but not least, de leerling die al zijn spullen vergeet. Sure, ik heb wel een pen voor je. Maar de leraar wordt gek van het feit dat die leerling eerst een uur bezig is om een pen Γ©n papier te vragen…

Welk type leerling was/ben jij?Β 

Liefs, Deem ❀

Volg mij ook opΒ Facebook,Β TwitterΒ enΒ InstagramΒ (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

16 thoughts on “Typische klasgenoten in (bijna) iedere klas

  1. Ik was ooit in vervlogen tijden een leerling die maar een paar vrienden had, maar op die vrienden konden we samen rekenen. De school pff was blij dat ik kon werken, al heb ik wel een diploma behaald maar altijd met de hakken over de sloot. Ik was niet het type om te leren en maar wel om de gekste dingen uit te halen.
    Dat ging vroeger natuurlijk nog al heb ik wel veel strafstudie gehad en moeten schrijven.

    Aum Shanthi

    Liked by 1 person

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s