Beauty

Herkenbare make-up struggles

Hey Creabea’s,

Zoals ik wel eens eerder zei, gebruik ik geen make-up. Maar ik heb een goede vriendin die dat wel doet. En zij vertelde over een aantal struggles waar zij dagelijks mee te maken heeft wanneer ze haar make-up aan het doen is. Dus namens haar: herken jij de onderstaande struggles ook?

1. Eén kant is on fleek

Je rechter wenkbrauw is helemaal perfect getekend en nu wil je ook de andere kant proberen, maar 9 van de 10 keer gaat dat niet zo soepel als bij de eerste. Na 30 pogingen, ben je aardig tevreden. Ditzelfde gebeurt bij de wing die je in een scherpe lijn wil hebben.

2. Daglicht 

Je bent bezig met het contouren van je gezicht voor de spiegel, maar het badkamerlicht is heel anders dan het daglicht. Je kijkt nog één keer voor je de deur uitgaat en gaat naar de bushalte toe. Daar werk je even snel je lippen bij, en dan schrik je. De contouring blijkt toch iets te veel van het goede. Oeps!

3. Nagels drogen

Het is toch van de zotte wanneer je je nagels een mooi kleurtje hebt gegeven en ze vervolgens weer afbrokkelen omdat je ergens tegenaan komt met je (eigenlijk nog) natte nagels? Maar het lakje op je teennagels blijft dan wel weer zonder slag of stoot zitten. Voordelen van sokken en schoenen zullen we maar zeggen!

4. Be confident! 

Natuurlijk is het voor de één gewoon een simpele hobby, maar voor de ander is het een dagelijkse routine. Maar onthoud: JIJ moet je er fijn bij voelen. Meiden die geen make-up gebruiken (zoals ik) zullen het wellicht niet begrijpen, maar zoals mijn make-up dragende goede vriendin benadrukt: het gaat om het zelfvertrouwen. Dus wil jij make-up dragen? Do it! And if not, then don’t!

5. Elastiekjes

Alle meiden met lang haar herkennen deze struggle. Een simpele knot maken is bijna onmogelijk. Het elastiekje zelf is al een probleem, want 3 keer om je haar heen is VEEL te strak. En vaak knapt hij dan ook nog eens! Als je hem slechts 2 keer om je knot heen doet, dan bungelt het maar wat rond.

6. Schaamte

Of je het nu wil toegeven of niet: wanneer je naar je vroegere foto’s kijkt, zul je je waarschijnlijk kapot schamen. Niet alleen voor je kleding, maar ook voor die wenkbrauwen! Maar geen zorgen, je make-up skills worden met de jaren beter. En trust me, je vriendinnen liepen er net zo bij.

Welke struggles herken jij? Welke struggles missen?

Liefs, Deem ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

Advertisement

12 thoughts on “Herkenbare make-up struggles

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s