Recepten

Snelle ontbijtjes wanneer je haast hebt

Hey Creabea’s,

Het komt wel eens voor dat je door de wekker heen slaapt, en dan heb je opeens veel minder tijd over om rustig te ontbijten. Je rent en vliegt het hele huis door terwijl je al je spullen bijeenraapt. Maar om wat tijd te besparen wat ontbijten betreft, heb ik 5 simpele ontbijtjes voor je! Je hebt de ingrediΓ«nten altijd wel in huis, en het bespaart flink veel tijd! Want het ontbijt moet je nooit overslaan πŸ˜‰

1. Yoghurt

Je kan bij deze ook nog eens zelf verzinnen waar je zin in hebt! Denk aan fruit, granen, honing enzovoort! Elke combinatie is mogelijk. Het is niet alleen easy, maar ook heel erg lekker en verfrissend!

2. Crackers

Deze zitten vaak al voorverpakt, en ook hier kun je zelf bepalen wat je erop legt! Je kan iets zoets pakken, zoals hagelslag of chocoladepasta, of iets hartigs, zoals avocado met kaas bijvoorbeeld. En wil je zeker weten dat je genoeg binnenkrijgt? Koop dan iets dikkere crackers met bijvoorbeeld granen!

3. Smoothie

Is dat wel een ontbijt? Ja, voor sommigen wel! Je hebt mensen die door de stress van het te laat komen geen hap door hun keel krijgen. En dan is een smoothie de perfecte oplossing! Je kunt er verschillende soorten fruit ingooien, of zelfs groentes! Hartstikke gezond!

4. Tosti

Het voordeel hieraan is dat je hem in het tosti-ijzer kunt stoppen, en ondertussen andere dingen kunt doen. Tegen de tijd dat je klaar bent (pas wel op dat het niet aanbrandt!) heb jij een lekkere tosti om op te eten!

5. Cornflakes

Zorg dat je melk in huis hebt, een kommetje schoon hebt en dat je je favoriete pak cornflakes binnen handbereik hebt. En ook hier heb je vele varianten! Houd je meer van chocolade, of van naturel?

Maar het meest belangrijke is toch wel het normaal ontbijten met een boterham!Β 

Wat is jouw ontbijt wanneer je haast hebt?Β 

Liefs, Deem ❀

Volg mij ook opΒ Facebook,Β TwitterΒ enΒ InstagramΒ (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

18 gedachten over “Snelle ontbijtjes wanneer je haast hebt

Een reactie plaatsen

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s