Beauty · Tips & Tricks

5 handige make-up hacks

Hey Creabea’s,

Zoals ik wel eens eerder zei, gebruik ik geen make-up. Maar ik heb een goede vriendin die dat wel doet. En zij gaf mij een aantal handige beauty hacks om met jullie te delen! Dus kan jij wel wat handige beauty tips gebruiken?

1. Nail art 

Je ziet vaak op Pinterest de mooiste voorbeelden voorbijkomen, en je denkt dat je het zelf nooit zo kan namaken. Maar je kunt very easy stipjes zetten op je nagels! Hoe? Nou, je gebruikt een pleister met gaatjes. Plak de pleister over je nagel en smeer er nagellak overheen. Als je de pleister er na een tijdje afhaalt, zitten er stipjes van de gaatjes op je nagel.

2. Wing eye

Ben je geen ster in een wing naast je oog, omdat je steeds uitschiet? Je kunt dat super makkelijk fixen door een stukje plakband te gebruiken. En anders komt een lepel enorm goed van pas!

3. De geur van je parfum versterken met vaseline 

Je doet niet voor niets parfum op. Je wil dat het de hele avond ruikbaar is. Maar hoe zorg je ervoor dat dat ook werkelijk het geval is? Smeer een beetje vaseline op de plek waar je net parfum hebt gespoten. Het parfum verdwijnt namelijk sneller op een droge huid. Doe dat vooral op plekken als je hals, polsen, knieholtes en achter je oren.

4. Klonten in je mascara 

Heb je last van klonten in je mascara? Dan hoef je er slechts een beetje lenzenvloeistof bij te doen en je mascara is weer als nieuw.

5. Lippenstift langer dragen

Smeer voordat je lippenstift op je lippen aanbrengt, een laagje scrub op je lippen. Hap voorzichtig in een tissue en ga dan door naar de volgende laag. Als je nog een laag lippenstift op hebt gedaan, kun je altijd nog lipgloss of poeder toevoegen voor iets meer opvallendheid!

Welke beauty hack kende jij nog niet? En welke ken jij die hier niet bijstaat?

Liefs, Deem ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

16 thoughts on “5 handige make-up hacks

  1. Ik maak mijn geurtjes zelf. En ja wil je langer je geurtje ruiken doe je goed aan om het te mengen met vaseline. Alleen rekening mee houden dat het vettig is en het beste achter je oor te smeren dan.

    Aum Shanthi

    Liked by 1 person

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s