Artikel

Hoe zorg je ervoor dat je je minder onzeker voelt?

Hey Creabea’s,

We hebben allemaal weleens een periode waarin we niet zo lekker in ons vel zitten. Of dat we ineens twijfelen aan ons doen en kunnen. En dat veroorzaakt vervolgens onzekerheid. Dat is natuurlijk nergens voor nodig. Het klinkt cliché, maar ik ga het toch zeggen: je bent mooi en goed zoals je bent. En om je dat even extra bij te brengen, is dit artikel lezen het beste wat je kan doen!

1. Kleed je naar je eigen stijl

Om je minder onzeker te voelen, moet je dingen dragen die jou blij maken. Voel jij je fijn in een sweater? Dan trek je die lekker aan! Laat de andere mensen maar lekker kijken, als dit is wat jij graag draagt, draag het dan! It’s your life, dus jij beslist.

2. Omring jezelf met positieve energie 

Als je niet lekker in je vel zit, helpt het om bij mensen in de buurt te zijn waar je om geeft. Er heerst een goede sfeer en het is goed voor je zelfvertrouwen om met mensen te zijn die je nemen zoals je bent!

3. Ga sporten

Door te sporten krijg je allerlei blije gevoelens, dat is zelfs wetenschappelijk bewezen. En je hoeft je natuurlijk niet uit te sloven! Lekker rustig opbouwen, en dan kun je trots zijn op jezelf!

4. Doe wat jou gelukkig maakt 

Afspreken met vriendinnen, spelletjes spelen of een Netflix-avondje; doe wat jij leuk vindt en waar jij zin in hebt. Hierdoor heb je meer zin in de dag en voel je je gelukkiger! Laat die smile maar komen!

5. Blijven doorgaan! 

Iedereen heeft wel eens een dipje, jij ook. Dan is het belangrijk om door te blijven gaan en niet op te geven. Elke dag is een nieuwe dag. Probeer de beste versie van jezelf te ontdekken en geniet!

Wat doe jij wanneer je in een dipje zit of je niet helemaal zeker voelt?

Liefs, Deem ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

16 gedachten over “Hoe zorg je ervoor dat je je minder onzeker voelt?

Een reactie plaatsen

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s