Article

Dit zijn de signalerende dingen die bad boys zeggen!

Hey Creabea’s,

Waarschijnlijk zal je ooit een jongen ontmoeten met foute bedoelingen, oftewel een bad boy. Dit soort jongens doen alsof ze je oprecht leuk vinden, maar helaas willen ze hele andere dingen van je. Het is lastig ze te herkennen, maar als hij dit zegt, is het een teken dat hij een bad boy is!

1. ‘Hey, *koosnaampje*’

Wanneer een jongen je een koosnaampje geeft, krijg je het gevoel dat je speciaal voor hem bent. Maar feit is dat bad boys dit doen omdat ze zo geen meiden door elkaar gaan halen. Want hij is nu eenmaal een player. Plus: hij weet heel goed dat zo’n koosnaampje positief werkt. De kans is overigens groot dat je niet zijn enige ‘bae’ bent.

2. ‘Je bent het allerknapste meisje ooit’

Foute jongens overladen je vaak met complimenten. Super simpel om op die manier een meisje te veroveren. De tactiek is om je het gevoel te geven dat niemand aan jou kan tippen. Gebruikt een jongen woorden als: de mooiste, de tofste, de liefste, dan is dat geen goed teken.

3. ‘Mijn ex heeft me gekwetst’

Natuurlijk bestaat er de kans dat hij nog niet genezen is van zijn vorige gebroken hart. Maar deze zin kan je vermoeden bevestigen. Zo geeft hij een reden waarom hij niet klaar is voor een nieuwe relatie. Bovendien geef je hem medelijden, terwijl het best zo kan zijn dat hij juist degene was die het uitmaakte.

4. *Offline voor 3 dagen* ‘Sorry, ik zie je berichtje nu pas’

Als hij je echt leuk vindt, zal hij meteen reageren op je appjes. En niets of niemand zal hem tegenhouden. Antwoordt hij dagenlang, dan is hij hoogstwaarschijnlijk een foute jongen die je aan het lijntje houdt. Want wanneer het hém uitkomt, zal je een berichtje krijgen.

5. ‘Jij bent zo uniek’

Eigenlijk haalt hij andere meisjes neer om jou een compliment te geven. Dat is typisch iets voor foute guys om te zeggen. Hij wil nog even extra benadrukken dat jij het énige meisje bent dat hij leuk vindt. Het is toch niet nodig om dat voortdurend te zeggen?

6. ‘Ik weet niet zo goed wat ik wil’

Wat hij wil, is profiteren van jouw verliefdheid, zonder zijn vrijheid op te geven. Hij wil zich niet meteen kronen als jouw vriendje. Maar dat zegt hij niet. Dus doet hij alsof hij in de knoop zit met zijn gevoelens voor jou.

7. ‘Ben je nog wakker?’

Zeker als dit na een aantal dagen stilte komt, is het geen goed teken. Hij voelt zich een beetje alleen of verveelt zich. De vraag is of hij de volgende ochtend net zo geïnteresseerd is. Waarschijnlijk niet.

8. ‘Ik mis je’

Nog zo’n zin die een meisje doet smelten. Maar vraag je wel af: mis je mij, of mis je iets om vast te pakken?

9. ‘Ik ben alleen thuis, kom je langs?’

Waarschijnlijk heeft hij eerst iets heel liefs gezegd, en wil hij je vervolgens uitnodigen voor een date, wat dus geen echte date is. Vraag om bijvoorbeeld in de stad af te spreken en wacht af wat hij zegt. Als hij een smoes gebruikt, weet je meteen wat zijn echte bedoeling was.

10. ‘Ik ben geen slechte jongen’

Of zinnen als: ‘Ik ben niet zoals andere jongens’ of ‘Het is niet waar wat ze zeggen.’ Waarom hij dat zo zegt? Waarschijnlijk omdat het onzin is. Je wil heel graag geloven dat hij het deze keer oprecht meent, maar de waarheid is dat hij gewoon een player is. Het kán goed uitpakken, maar dat is echt zeer zelden het geval.

Ken jij zulk soort jongens? Of ben je er nog nooit 1 tegengekomen?

Liefs, Deem ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

14 thoughts on “Dit zijn de signalerende dingen die bad boys zeggen!

Een reactie plaatsen