Tips & Tricks

Dingen die je kunt doen in je weekend!

Hey Creabea’s,

Het is dan toch eindelijk weekend! Maar in het weekend komt het wel vaak voor dat je je snel verveelt. Maar daar ben ik voor, want ik heb weer een paar tips voor je zodat je een leuk weekend tegemoet gaat!

1. Ga zwemmen in een (sub)tropisch zwembad

Gelukkig hoef je hier niet voor naar het buitenland, want zelfs in Nederland zijn deze (sub)tropische zwembaden te vinden! Dus hup, trek je zwemkleding aan en spetter de spat!

2. Ga naar de dierentuin

Niets leukers dan dieren spotten en ze vastleggen op foto!

3. Dagje strand/zee

Een dagje naar het strand is de perfecte manier om lekker uit te waaien bij de zee. Het strand is ideaal voor een (lange) strandwandeling, en het koude zeewater langs je voeten geeft je weer een fris en fruitig gevoel!

4. Verken het dierenasiel en zoek de buitenlucht op met de bewoners

Een bezoekje brengen aan het dierenasiel zal je vertellen dat er tigtallen hondjes zitten te wachten op wat aandacht. Vraag of je een aantal honden mag uitlaten. En wie weet vind je nog wel een maatje voor het leven!

5. Grote (lente)schoonmaak

En dan bedoel ik niet per se je huis (dat kan altijd nog). Want als je gewoon echt geen puf hebt om uit bed te komen, dan kun je ook je telefoon eens grondig onder handen nemen. Verwijder al die overbodige foto’s, filmpjes, apps en liedjes en zorg voor meer ruimte!

6. Vrijwilligerswerk

Er zijn bij jou in de buurt vast genoeg daklozenopvangcentra of bejaardentehuizen waar ze alle hulp kunnen gebruiken. Bovendien bestaat de kans dat je er nog nieuwe contacten aan overhoudt ook!

7. Pretpark uitje

Ja, het is weer tijd voor het pretparkseizoen! Trommel je vrienden of familie bij elkaar en geniet van een dagje achtbanen!

8. YouTube DIY’s en tutorials

Er staan genoeg video’s op YouTube waarbij je elkaars make-up kunt doen, waar je leert schilderen of waar je leert je eigen kleding te vermaken. Je vindt vanzelf wel iets wat jou aanspreekt!

9. IKEA bezoeken

Zeg nu zelf, een dagje naar de IKEA is toch altijd een leuk idee? Je kunt immers allerlei meubilair uitproberen en kleine accessoires scoren voor in je huis. Of speel verstoppertje (om maar een rebels voorbeeld te geven). En vervolgens kun je lekker eten in het restaurant. Een ideaal dagje uit!

10. Begin met iets nieuws

Hoewel het weekend maar 2 dagen heeft, kun je wel prima beginnen met een nieuwe hobby. Misschien heb je altijd al gebarentaal willen leren? Of gewoonweg een nieuwe taal? Of wat dacht je van het bespelen van een muziekinstrument? Of een bepaalde dans? Kortom, genoeg keuze!

11. Verwendag 

Trommel je vriendinnen op, lak elkaars nagels, maak wat heerlijke maskertjes klaar en doe elkaars haar en make-up. Oh en als je toch bezig bent, zet de film Mean Girls dan ook meteen op!

12. Ga naar buiten

Herbeleef je jeugd door buiten een fort te bouwen of in een boom te klimmen. Een beetje kind zijn mag wel, toch?

13. Stel een muzieklijst samen

Of je dit nu voor jezelf of iemand anders doet, niets zo leuk als je eigen playlist samen te stellen met al je fave nummers. En daarna natuurlijk keihard aanzetten, meezingen en dansen!

14. Binge-marathon

Er zijn genoeg series met meerdere seizoenen die je achter elkaar kunt gaan kijken. Dus hop, inloggen bij Netflix en starten maar!

15. Lekker niksen

Zit er niets voor je bij? Dan kun je ook gewoon een dagje helemaal niets doen. Want wist je dat verveling de creativiteit stimuleert? En bovendien is een dagje niksen ook nog eens erg gezond!

Wat doe jij graag in je weekend?

Liefs, Deem ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

Advertisement

22 thoughts on “Dingen die je kunt doen in je weekend!

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s