Article

Bewaar je dierbare herinneringen

Hey Creabea’s,

Je maakt veel mee in je leven en leert dagelijks nieuwe dingen. Er zijn dan ook een heleboel dingen die je echt niet wilt vergeten. Maar dat hoeft ook niet, want ik heb tips om je herinneringen te bewaren!

1. Verzamel je favo liedjes op een papieren playlist

Ben je fan van Ariana Grande? Of zing je toch liever Shawn Mendes’ songs? Om later nog te weten wat je vandaag de dag luistert, kun je je favo liedjes van dit moment opschrijven. Je kan natuurlijk ook YouTube of Spotify gebruiken, maar wie weet gebruik je in de toekomst wel een andere app. Verzamel daarom alle liedjes op papier.

2. Houd een dagboek bij

Schrijf de mooie (en minder mooie) momenten van jouw tienerjaren op in een dagboek of schriftje. Vrolijk de boel op met foto’s en stickers. Je kan er ook toegangstickets inplakken van films, concerten en dergelijke!

3. Schrijf een brief aan je 10 jaar oudere zelf

Jouw gevoelens opschrijven op papier, kan ook door het in een brief te verwerken. Beschrijf hoe je nu in het leven staat, wat er op dit moment speelt en waar je nog van droomt. Stop jouw brief in een envelop, plak hem stevig dicht en schrijf er een datum op. En echt niet eerder openen hé!

4. Neem foto’s

Veel mensen leven met de instelling om te genieten van het moment en dus geen foto te maken van iets of iemand. Heel goed! Maar vergeet niet af en toe eens een fotootje te maken. Maak wel regelmatig een back-up. Just in case.

5. Bewaar je festivalbandjes

Als jij na het festivalseizoen met pijn in je hart de festivalbandjes rond je pols afknipt, gooi ze dan niet weg. Je kan ze bijvoorbeeld bewaren door ze op een T-shirt te naaien of om jouw sleutelbos te binden.

6. Kleding -> kussensloop

Je hebt vast wel een item in de kast liggen die je niet wil weggooien. Misschien is het te klein of zit er een gat in de stof. Blaas er nieuw leven in en tover het om tot een kussensloop! Genoeg DIY voorbeelden op YouTube 😉

7. Koop een vriendenboekje

Schaf een vriendenboekje aan of stel zelf enkele vragen op die je door jouw beste vrienden kan laten beantwoorden. Voeg een leuke foto toe en klaar is kees! Later zal je met plezier teruglezen wat jouw vriendengroep over jou schreef toentertijd!

8. Bewaar je souvenirs in een doos

Tickets van musea en concerten, muntjes uit het buitenland of een drinkbeker van jouw eerste ‘Starbucks’-bezoek. Leg alle souvenirs in een doos. Over enkele jaren kan je de doos openen en bij elk item terugdenken aan het moment waarop je dat meemaakte.

9. Maak een aftermovie van je reis

Ga voor jezelf vloggen! Je hoeft het eindresultaat niet online te zetten of course! Maar als je dan een slechte dag hebt, kan je de video bekijken en met een glimlach terugkijken op die mooie reis.

Hoe bewaar jij je herinneringen voor later?

Liefs, Deem ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

Advertisement

20 thoughts on “Bewaar je dierbare herinneringen

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s