Article

Wat vrouwen doen bij hun crush

Hey Creabea’s,

Een crush hebben is heel normaal. Sommige vrouwen hebben er maar eentje, anderen hebben er tientallen. Eén ding is zeker. Elke vrouw dat een oogje op iemand heeft, doet stiekem deze ‘creepy’ dingen.

1. Stalken op social media

Elke foto of status die hij post, heb jij als eerste gezien. En natuurlijk stuur je daar screenshots van naar je best friends. Zo kunnen zij ook zoeken naar een eventuele hint dat hij ook aan jou denkt.

2. Geplande toekomst

Soms zelfs nog voor jullie eerste date plaatsvindt…! Gewoon een tip: hou die toekomstplannen nog maar even voor jezelf. Het is een béétje te vroeg.

3. Je weet precies waar hij is

En dat is dan ook de plek waar jij afspreekt\. Overal waar hij is, ben jij ook te vinden. Hij zal je ooit wel spotten, toch? Wie weet denkt hij dat het het lot is, dat jullie elkaar overal toevallig tegenkomen. Het is maar goed dat hij de waarheid niet weet…

4. Elke vorm van communicatie is belangrijk

En je praat ook over niets anders. Natuurlijk moeten je vriendinnen weten dat hij naar je keek, je hand de zijne aanraakte of jullie toevallig beiden in de supermarkt waren. En als hij dan hallo zegt of naar je lacht, dan val je zowat flauw.

5. Vastgeplakt aan je mobiel

Vrouwen zijn smoorverliefd als ze hun telefoon om de vijf seconden checken. Je hoopt telkens dat je een bericht hebt van je crush en je bent dan not amused als het iemand anders blijkt te zijn.

6. Je weet alle namen van zijn vrienden en familieleden

Zelfs die van zijn huisdieren en docenten…?

7. Je gebruikt een codenaam

Als je over hem praat, moet je wel een valse naam gebruiken. Zo weet niemand hoe obsessed je bent.

8. Je vult testjes in 

Just a reminder: die testen zijn niet zo serieus en waarheidsgetrouw als je denkt. Maar het blijft natuurlijk leuk om te zien dat Facebook jullie matcht als perfect couple.

9. Een andere vrouw? Ho even! 

Wie is die vrouw? Waarom staat ze naast hem? Ik mag haar nu al niet! De jaloezie komt meteeen naar voren en I can’t blame you. Het is natuurlijk niet leuk om je grote liefde met iemand anders te zien, maar wie weet zijn ze gewoon vrienden. Of is het een ver familielid van hem.

10. Fantasiebeelden

’s Avonds voordat je in slaapt valt, in de auto op weg naar huis, terwijl je aan het fietsen bent… Jammer genoeg worden die scenario’s vaak geen werkelijkheid. Maar dromen mag, toch?

11. Speciale outfit voor hem

Je bent dan ook erg teleurgesteld als je hem die dag niet tegen het lijf loopt. Al dat werk voor niets!

Heb jij je weleens zo gedragen? Of ben jij niet zo’n type?

Liefs, Deem ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

16 thoughts on “Wat vrouwen doen bij hun crush

  1. Vroeger, toen ik nog op facebook zat, had een oudklasgenote van mij de gewoonte om elke post van mij consistent te like. Toen heb ik gewoon al haar post geliked…

    Liked by 1 person

Een reactie plaatsen