Article

Dit moet je niet tegen iemand zeggen die single is

Hey Creabea’s,

Het is natuurlijk best logisch dat een single persoon graag met een ander arm in arm zou willen rondlopen in plaats van constant alleen. Op ieder potje past een dekseltje, en niemand wil forever alone achterblijven. Maar het kan soms net iets langer duren voor je de ware tegenkomt. Ken jij iemand die (happy) single is? Dan zijn er toch wel een aantal dingen die diegene het liefst nóóit meer wil horen.

1. ‘Waarom heb je nog geen relatie?’

Misschien is het bedoeld als compliment (hoogstwaarschijnlijk wel), maar het lijkt toch een beetje alsof het single zijn een grote ramp is. Zelf heeft de single ook geen echte reden waarom er nog geen relatie in het spel is, maar het heeft niets te maken met alle foto’s en berichtjes die je van iemand anders krijgt die wel een relatie heeft.

2. ‘Wees niet zo kieskeurig’

Wat bedoelt iemand hier nu eigenlijk mee? Je mag wel een beetje eisen stellen aan je toekomstige relatie, toch? Niet te veel natuurlijk, maar een beetje mag wel.

3. ‘Ik ken nog wel iemand voor je’

Oh nee, alsjeblieft, niet doen. Het is zo enorm gênant wanneer je gekoppeld wordt aan iemand. Vaak lopen ze toch op niets uit, want immers is een geforceerde date geen fijne date.

4. ‘Je kunt wel alles doen wat je maar wilt’

Het is zeker waar dat de singles met niemand rekening hoeven te houden en dat ze met jan en alleman kunnen omgaan met wie ze maar willen omgaan. Maar de single zou het daarentegen wel weer leuk vinden als diegene thuiskomt en iemand op de bank zit te wachten om te vragen hoe de dag was.

5. ‘Kom je een film kijken? *Naam* is er ook bij!’

Tuurlijk, dat lijkt de single hartstikke leuk. Want zeg nu zelf, wie wil geen derde óf vijfde wiel zijn? Iedereen toch?

6. ‘Laten we dubbeldaten!’

Ja joh, dat is zó onwijs leuk! (NOT!) Want dan moet de liefde van je leven wel eerst arriveren. En het vliegtuig is nog niet gearriveerd.

7. ‘Je bent zo knap! Waarom ben je in hemelsnaam single?’

Dit is natuurlijk ook als compliment bedoelt, maar het is niet heel logisch. Want ja, daar heeft toch niemand een antwoord op?

Wat kun jij echt niet meer horen als single zijnde?

Liefs, Deem ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

14 thoughts on “Dit moet je niet tegen iemand zeggen die single is

  1. Persoonlijk ben ik van mening dat relaties erg overhyped worden. In mijn optiek kun je beter vrijgezel zijn, dan een relatie hebben met iemand toch niet bij je lijkt te passen.

    Liked by 1 person

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s