Netflix

My Netflix Tips #13

Hey Creabea’s,

Ik ben sinds ik Netflix heb, non stop series aan het kijken. Ik ga per maand een aantal tips delen voor series waar ik op dat moment naar kijk. Ik ga 5 per keer delen en hopelijk zit er ook iets voor jou tussen 🙂

1. Brooklyn Nine-Nine

Link afbeelding

De onvolwassen rechercheur Jake Peralta moet leren om de regels te volgen en een teamspeler te zijn als er voor zijn brigade een nieuwe hoofdinspecteur wordt aangesteld.

2. Anne With An E

Link afbeelding

Een dapper weeskind met grote dromen vindt een onverwacht thuis bij een ongehuwde vrouw en haar zachtmoedige, vrijgezelle broer. Gebaseerd op ‘Anne van het groene huis’.

3. Spartacus

Link afbeelding

Een Thracische man is veroordeeld tot een wrede dood in de arena. Daar overleeft hij zijn beulen en wordt hij herboren als de als slaaf verkochte gladiator Spartacus.

4. Ash vs. Evil Dead

Dertig jaar later komt de allerbeste demonenjager Ash Williams weer in actie om te vechten tegen een nieuwe Dodieten-plaag. Hij is een hand kwijt, maar niet zijn talent.

5. Trailer Park Boys

Link afbeelding

Volg de met drank overgoten lotgevallen van drie goede vrienden en draaideurcriminelen die iedereen in de maling nemen vanuit hun trailerpark in Nova Scotia.

Kijk jij deze series al? Zo niet, welke spreekt jou aan?

Liefs, Deem ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

 

12 thoughts on “My Netflix Tips #13

Een reactie plaatsen