Article

Momenten waarvoor je je bestie wat vaker moet bedanken

Hey Creabea’s,

Je bestie is een van de belangrijkste personen in je leven. Wat de sleutel tot vriendschap is? Nou, je bestie dus! Je deelt lief en leed met elkaar, maar toch bestaat de kans dat je vergeet je bestie te bedanken voor alles. Want dat jij plezier hebt, dat spreekt voor zich, maar weet je bestie ook hoe dankbaar je daarvoor bent? En zo zijn er nog een paar situaties waarin we vaak vergeten onze bestie te bedanken!

1. Forgive

Wat dacht je van alle keren dat je bestie je heeft vergeven? Want wees eerlijk: je hebt je bestie soms weleens verwaarloosd. Natuurlijk weet je bestie diep van binnen dat jij je best doet, want iedereen heeft weleens andere dingen te doen of doet stomme dingen. Maar toch vinden jullie altijd de weg weer naar elkaar terug.

2. Bad relationship 

Herinner je je die persoon nog bij wie je echt ongelukkig was? Je wou het niet zien, maar je bestie had je nog zo gewaarschuwd. Maar toch was ze blij voor je. Maar achteraf gezien was het best fijn geweest als je bestie iets meer had gedaan, alleen is het juist goed dat je ook je eigen fouten inziet. Je weet nu juist dankzij je bestie welke potentiële lovers je NIET meer wilt daten. En inmiddels kunnen jullie ook wel lachen om die foute relatie.

3. Vergeten te vragen hoe je bestie’s dag is verlopen

Je hebt soms onwijs leuk nieuws wat je meteen wilt delen. En doordat je zo enthousiast bent, vergeet je domweg te vragen hoe je bestie’s dag was. Je wilde haar natuurlijk niet de mond snoeren, want het leven van je bestie is net zo belangrijk als de jouwe. Zorg er dus voor dat je je bestie ook de tijd geeft om te praten!

4. Dubbel-date perikelen

Wat dacht je van die momenten dat je je bestie meesleepte op een dubbel-date waarbij de bestie van jouw date, jouw bestie wel ziet zitten. Want het is absoluut niet wederzijds! Maar toch glimlacht ze en gaat ze mee. Alles voor jouw fijne avond. Dus verwen haar dan ook even, zodat ze bedankt wordt voor haar opoffering!

5. Kledingwissel

Je had een shirtje geleend voor een avondje uit, maar inmiddels hangt het al een halfjaar in je kast te verstoffen. Je bestie heeft er meerdere malen om gevraagd, maar toch vergeet je hem telkens weer terug te geven. Maar eigenlijk is het nu toch wel je favoriete kledingstuk geworden. Ach, dan mag je bestie iets van jou hebben en staan jullie quitte!

6. Leugentje om bestwil

Hoe vaak heeft je bestie wel niet tegen je ouders gelogen dat jij de nacht spendeerde bij je bestie? Omdat je op dat moment een feestje had? Je bent eigenlijk de tel kwijtgeraakt! En als je ouders vragen hoe jullie logeerpartijtje was, liegt ze volop mee. Ze zal je nooit laten vallen!

7. ‘Ik zei het toch’

Want zeg eerlijk, hoe vaak sla je wel niet het advies van je bestie af? Uiteindelijk blijkt het vaak toch zo te zijn dat je bestie gelijk had. Want dat heeft je bestie nu eenmaal altijd. Die ene blik kijkt je aan, maar die 4 woorden worden niet uitgesproken. Thanks bff!

Zou jij je bestie eens wat vaker moeten bedanken? Of doe je dat genoeg? Want weet je bestie dat je van hem/haar houdt?

Liefs, Deem ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

Advertisement

12 thoughts on “Momenten waarvoor je je bestie wat vaker moet bedanken

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s