Article

Gebaren die wij vrouwen waarderen van een man

Hey Creabea’s,

Als je een relatie hebt, dan vallen bepaalde dingen misschien allang niet meer op. Vooral de grote cadeaus of gebaren blijven hangen, maar die kleintjes allemaal een stuk minder. Maar juist die moet je koesteren, want elke vrouw houdt van deze kleine gebaren die een man doet/maakt!

1. ‘Ik hou van mijn vriendin’ zegt hij tegen zijn vrienden

Natuurlijk is het niet nodig dat je vriend constant over jou praat met zijn vrienden, dat doe je immers ook niet bij je eigen vriendinnen. Maar het is wel onwijs lief als je liefje aan zijn vrienden vertelt hoe blij hij met je is en dat hij van je houdt. Aawh!

2. Verrassing!

Als jij hiervan houdt, dan is het des te leuker wanneer je liefje onverwachts langskomt en je wilt opvrolijken nadat je een best zware dag achter de rug hebt. En ook voorbereide verrassingsmaaltijden kunnen wij vrouwen enorm waarderen! Of een lief, spontaan appje vanuit het niets.

3. ‘Goedemorgen mijn mooiste’

Hoe lief is het wel niet dat hij als eerste aan jou denkt als hij wakker wordt en je een goedemorgen berichtje stuurt? Laat die stralende glimlach maar komen!

4. ‘Ik breng je wel’

Hoe lief is het wel niet als je liefje je even bij het station afzet met de auto? Of even snel met je naar de kapper rijdt op zijn scooter? Hij staat altijd voor je klaar om je ergens heen te brengen.

5. Eten

Je liefje is inmiddels goed op de hoogte van wat jouw lievelingseten is. Sterker nog, als jullie een filmavond hebben, zorgt hij ervoor dat jouw lievelingssnacks aanwezig zijn. Vergeet hem dan niet even te bedanken hΓ© πŸ˜‰

6. Ziek, zwak, misselijk

Of je nu ziek bent of je gewoon niet lekker voelt, je liefje zal voor je klaarstaan om je te verzorgen. Hij wil niets liever dan dat jij je weer beter voelt. Hij brengt je thee, maakt kippensoep en knuffelt je tot je weer beter bent. De schat!

7. Kusje

Een kus op je voorhoofd is een gebaar waar elke vrouw van houdt. Een teken van liefde. Een kleine kus, maar onwijs gewild.

8. ‘Ik vind dit mooi aan je… en dit… en dit…’

Of je nu in je trainingsbroek op de bank ligt zonder make-up op, hij zal nog steeds je mooiste eigenschappen kunnen benoemen. Het gaat hem namelijk om je binnenkant, niet om je buitenkant. Een blijvertje hoor!

9. ‘Ik nog meer van jou’

OkΓ©, natuurlijk is dit een discussie die jullie eindeloos kunnen voeren. Maar hoe cute is het wanneer je liefje zegt dat hij meer houdt van jou dan jij van hem? OkΓ©, dat is natuurlijk niet zo, maar je snapt wat ik bedoel. To the moon and back, and further beyond!

Welke lieve, kleine dingen doet jouw vriend voor jou?

Liefs, Deem ❀

Volg mij ook opΒ Facebook,Β TwitterΒ enΒ InstagramΒ (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

Advertisement

16 thoughts on “Gebaren die wij vrouwen waarderen van een man

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s