Recognisable

Gedachtes die je hebt wanneer je single bent

Hey Creabea’s,

Valentijnsdag is leuk wanneer je een relatie hebt, en een zoenend stel bekijken op televisie voelt toch net wat anders als je zelf alleen op de bank zit. Vooral tijdens Valentijnsdag erger jij je groen en geel. Maar wanneer dan ook, als je je alleen voelt, zul je deze single thoughts sowieso herkennen!

1. ”Het is weer zo’n dag”

Wanneer je een zoenend stel tegenkomt of denkt even rustig naar een romantische film te gaan, dan weet je eigenlijk al hoe laat het is. Je schenkt maar geen aandacht aan al die hartjes die je op profielen voorbij ziet komen, en al die ‘happy 5 year anniversary’ posts van celebrities. Ignore, ignore, ignore.

2. ”Zal ooit iemand mijn Valentijn willen zijn?”

Elke dag weer kijk je in je mailbox, check je je Instagram dm en dubbelcheck je je gemiste oproepen. En dan blijk je helaas geen berichtjes te hebben. Teleurgesteld leg je je telefoon maar weer weg. Morgen weer een dag.

3. ”Ik eindig als een oud kattenmens.”

Ik zal waarschijnlijk voor altijd alleen blijven. Ik stippel mijn toekomst alvast uit. Ik ga in een losstaand huisje wonen, op het platteland, neem 15 katten en heb niet eens een brievenbus nodig. Lekker alleen…

4. ”Liefde is commercieel gedoe”

Het is toch maar een duur excuus om je geliefde te verwennen met rozenblaadjes, chocolade, hartjes en nog meer van die flauwekul. Om nog maar te zwijgen over de cadeautjes die men aan elkaar geeft op Valentijnsdag.

5. ”Scheelt mij natuurlijk wel geld”

Want ja, als je single bent hoef je ook geen cadeautjes te kopen voor je geliefde wanneer jullie 1 jaar samenzijn. Dus geen stress voor wat je moet kopen, want je kunt jezelf juist lekker verwennen. En anders lekker geld besparen.

6. ”Ik eet te veel chocolade”

Want ja, iedere keer dat je baalt dat je single bent, grijp je toch al weer snel naar de chocolade. Je geeft er veel geld aan uit, en dat is ook wel weer een nadeel voor je portemonnee. Om nog maar te zwijgen over de buikpijn die erna ontstaat…

7. ”Dan moet ik mezelf maar verwennen”

Als ik geen geliefde heb om het te doen, dan moet ik het zelf maar doen. Dus het bad laten vollopen, een cocktail erbij, overschot aan chocolade naast je en lekker relaxen.

8. ”Kom maar door met die bak ijs”

En bij dat verwendagje hoort natuurlijk wel een bak Ben & Jerry’s. En eh, als je het niet hoeft te delen dan kun je de hele bak gewoon nonchalant leegeten. Alles is voor jou!

9. ”Ik kan geen romantische film meer zien”

Je ligt op de bank, zapt eens wat op televisie en kijkt in de tv-gids in de hoop dat je toch nog iets vindt. Maar nee hoor, er is niets anders op. Alleen maar kleffe films. Je bent er inmiddels wel een beetje klaar mee, met al die cliché romantiek. Maar een actiefilm met een hotte hoofdrolspeler? Daar zeggen we dan weer ja tegen!

10. ”Stiekem wil ik toch wel een relatie”

Natuurlijk willen we allemaal een wederhelft vinden om door geliefd te worden, en om lief te hebben. Al vind je het geen probleem om single te zijn, want daar ben je toch al aan gewend. Maar toch, toch zou je wel bepaalde dingen met iemand willen delen.

11. ”Ik kan prima gelukkig zijn on my own”

Want je beseft je ineens dat je prima alleen kan zijn, en dat je niemand nodig hebt om je gelukkig te voelen. Want immers, je kan doen wat je wilt zonder dat iemand daar wat van zegt. Je staat op je eigen benen en bent eigen baas. Zo gek is dat eigenlijk nog helemaal niet!

Ben jij happy single? Of ben je happy bezet? 

Liefs, Deem ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

 

22 thoughts on “Gedachtes die je hebt wanneer je single bent

  1. ik heb een partner maar ben vroeger lang alleen geweest ,echt verdrietig was ik er niet om soms momenten maar nee ,ik had genoeg te doen en super vriendinnen om het erg gezellig mee te hebben.

    Liked by 1 person

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s