Recognisable

Type vrienden die we allemaal herkennen!

Hey Creabea’s,

Er zijn bepaalde vriendschappen waar je net iets meer mee hebt dan met andere vriendschappen. Maar welke vriend of vriendin is op zijn of haar eigen manier uniek en gezellig. En waarschijnlijk zul jij deze types dan wel herkennen, want misschien ben jij ook zo’n type vriend of vriendin!

1. De ADHD vriend

Iedereen heeft wel zo’n vriend of vriendin. Iemand die ongelooflijk druk is, de hele dag door aan het praten en kan totaal niet stilzitten. Maar als je je verveelt, weet je in ieder geval zeker dat je die dag wel iets gaat ondernemen. Want zonder die vriend of vriendin zou je waarschijnlijk nooit buiten komen.

2. De make-up vriendin

We hebben allemaal wel een vriendin in de groep die net als Nikkie de Jager een arsenaal aan make-up artikelen heeft en die ook grondig gebruikt. En dus krijgt ze ook de meeste aandacht van de jongens. Maar jullie vriendschap is gebaseerd op het innerlijk, en zo hoort dat ook! En als ze dan veel met jongens uit gaat, laat haar dan lekker haar gang gaan. Zolang ze nog maar wel met jou afspreekt!

3. De klasgenoot vriend of vriendin

Op school ga je vaak met andere mensen om, dan de mensen die je buiten de schoolmuren kent. Je hebt dan ook een echte school bestie of beste vriend die je enorm mist zodra het weekend is, en al helemaal wanneer de vakantie aanbreekt. Maar 1 voordeel: je ziet elkaar wel 5 dagen per week, en dan ook nog eens de hele dag door!

4. De cabaretier

Je ligt echt altijd in een deuk om deze vriend of vriendin. En dat werkt vooral goed mee wanneer het even een beetje tegenzit. Heerlijk om zo’n lolbroek in de groep te hebben. Of je nu een avondje wil schuddebuiken of niet, het gebeurt sowieso.

5. Best friend

Je hebt dan wel een fijne vriend of vriendin in de klas, maar je beste vriend of vriendin staat meer voor je klaar. Het kan maar zo dat je diegene al je hele leven kent en jullie zijn onafscheidelijk. Jullie hebben al van alles meegemaakt en jullie kunnen echt de wereld aan samen!

6. Vriendschap vergaat niet

Hoewel je een aantal jaar geleden nog super jong was, had je hele andere vriendschappen dan nu. Veel van die vriendschappen zijn aan het vervagen, maar die ene zal nooit verdwijnen. Daar kennen jullie elkaar al veel te lang voor. Hoewel je niet altijd afspreekt, doe je er toch alles aan om wel af te spreken. Want jullie band zal nooit verdwijnen, daar is het te sterk voor.

Wat voor vriendschappen heb jij zoal? En wie ben jijzelf?

Liefs, Demi ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

Advertisement

14 thoughts on “Type vrienden die we allemaal herkennen!

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s