Article

Dit is waarom je liefje niet reageert op je berichtjes

Hey Creabea’s,

Wanneer je in een relatie zit, wil je het liefst 24/7 met je liefje appen en/of bellen. Maar het komt weleens voor (eigenlijk best vaak) dat je berichtjes niet gelezen worden of dat er niet op gereageerd wordt. Dat is best irritant, want waarom kan er niet even snel een berichtje gestuurd worden? Nou, wat dacht je van deze redenen?

1. Tijd

Net als ieder ander mens, heeft je liefje ook een leven naast jullie relatie. Want het is best logisch dat de ander overdag ook naar school moet, en wat dacht je van hobby’s of sporten die ook nog om de hoek komen kijken? Of wellicht werkt diegene gewoon! Het zal namelijk best lastig zijn om te reageren wanneer je met borden vol eten door een restaurant loopt. Heb gewoon geduld. Dat berichtje komt heus wel.

2. Vrienden

Het is heel belangrijk om ook nog je vrienden te blijven zien wanneer je een relatie hebt. Laat de ander gewoon rustig een middagje of avondje inplannen met vrienden. Wees blij voor de ander en gun hem/haar plezier. En zie het maar zo: na een dagje met de boys of girls, is de ander vast wel weer toe aan wat liefde. En nog mooier: je hoeft niet te shoppen en/of voetbal te kijken! Ideaal!

3. Slapen

Misschien dat je hier niet meteen aan denkt, maar de ander kan ook gewoon zo moe zijn, dat hij/zij even een dutje doet. Luiheid is absoluut niet van kracht. En misschien droomt diegene wel over jou!

4. Lege batterij

Iedereen moet zijn telefoon op een gegeven moment opladen. En dat kan iedereen weleens vergeten. Dus het zou zomaar kunnen dat de batterij gewoon leeg is. Onhandig natuurlijk, maar dat komt ook wel weer goed.

5. Twijfelkontje 

Eerlijk is waar, het kan best voorkomen dat je liefje even wat tijd voor zichzelf nodig heeft, of tijd nodig heeft om even alles op een rijtje te zetten wat jullie relatie betreft. Geef diegene gewoon wat tijd. En mocht het toch te lang duren, dan kun je er altijd met elkaar over praten. Misschien stress je wel helemaal voor niets, en dus is praten enorm belangrijk!

6. Een slechte dag

We hebben allemaal wel eens een slechte dag, dat je het liefst de hele dag in je bed blijft liggen. Je pakt Netflix erbij, en een heerlijke zak chips. En op zo’n dag wil je absoluut geen sociale contacten onderhouden. Je word zelfs chagrijnig van het binnenkrijgen van een appje. Als je merkt dat dit aan de hand is, laat diegene dan even met rust en wacht totdat diegene zelf weer contact met je opneemt. Dat werkt vaak het beste.

Ben jij een geduldige wachter? Of stuur je direct een berichtje als het te lang duurt?

Liefs, Demi ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

22 thoughts on “Dit is waarom je liefje niet reageert op je berichtjes

  1. Hey Girl! Ik zal zeker weten wachten! Ik hou niet zo van het opdringerig zijn. Het laatste wat je wilt is iemand een “benauwd/verstikkend” gevoel geven. Space is belangrijk dan krijgt hij of zij ook de ruimte en voelt hij of zij zich niet onder druk. En dan juist zal hij of zij je appen omdat er geen pressure is…. You know what I mean? Have a Nice sunday!💋💋💋❤️

    Liked by 1 person

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s