Article

Foutjes die makkelijk gemaakt worden tijdens een date

Hey Creabea’s,

Was daten maar zo simpel, dan zou waarschijnlijk (bijna) iedereen wel een fijne relatie hebben nu, met de perfecte kandidaat. Maar dat is iets wat helaas niet zo is. Hoewel het veel nerveuze momenten oplevert, is het ook zeker een leerzaam proces. Nu vraag je je alleen vast wel af? Maar waarom dan? Nou, laat ik je dat eens even vertellen.

1. Uiterlijk is alles

Natuurlijk mag je kijken naar hoe iemand eruit ziet, maar wanneer iemand volgens jou ‘a good looking person’ is, wil dat nog niet automatisch zeggen dat diegene vanbinnen ook een leuk persoon is. Het kan namelijk best zo zijn dat jullie persoonlijkheden botsen. Veel mensen maken de fout om eerst naar de buitenkant te kijken en pas daarna geïnteresseerd te zijn in wat er in het hart zit. Geloof mij maar, het karakter is veel belangrijker en mooier. Wees niet heel kieskeurig en geef men gewoon een kans! Een drankje doen kan nooit kwaad!

2. Me, myself and I

Je praat aan één stuk door, en het grootste gedeelte (eigenlijk alles) gaat alleen maar over jou. Uhm, hit the pause button for a sec! Want zo leer je je date dus niet kennen! Zorg ervoor dat je tijdens de date interesse toont in de ander en dus ook vragen stelt aan diegene. Dat is overigens ook een handig hulpmiddel om erachter te komen of jullie bij elkaar passen. En zeg nu zelf, niemand vindt het toch leuk om met iemand te daten die best wel egocentrisch lijkt te zijn?

3. Haal je voet eens van het gaspedaal

Het is goed dat je enthousiast bent, maar je moet het niet overdrijven. Hoewel je misschien denkt dat je je soulmate hebt gevonden, moet je er echt niet in doorslaan om al direct jullie hele toekomst uit te stippelen. Geloof me, iemand 24/7 willen spreken en/of zien zal juist sneller eindigen dan dat het stand blijft houden. Take it easy, en geniet! Je ziet vanzelf wel hoe het loopt.

4. De ander moet maar actie ondernemen

Dit is dus ook niet wat je moet doen. Hoewel ik net zei dat je het rustig aan moet doen, moet je jezelf ook niet in een schildpad veranderen. Laat je date zeker zo nu en dan weten dat je hem leuk vindt. Want anders denkt diegene nog dat je in de no-go zone belandt en zal het contact verwateren. Niet geschoten, is immers altijd mis! Maar doe het dus met mate, alleen niet met té weinig mate 😉

5. Hij verandert heus wel… Toch?

Je datet met iemand die super leuk is, maar toch ook wel bepaalde trekjes heeft die je echt niet kan uitstaan. Dan is het helaas maar waar, een no-go. Waarom? Nou, je kan of course de ander helpen die gewoontes kwijt te raken, maar de persoon zelf verander je gewoonweg niet. Helaas gaan vele mensen hierom dan ook de mist in. Want ze accepteren het maar gewoon, in de hoop dat het misschien ooit zal veranderen en/of verdwijnen. Maar dat werkt helaas niet zo. Je moet niet met iemand blijven daten omdat je diegene zo super leuk vindt, maar je eigenlijk ook kapot ergert. Denk ook aan jezelf!

Ben jij een kieskeurige dater? Of zou je dat juist meer moeten zijn?

Liefs, Demi ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

14 thoughts on “Foutjes die makkelijk gemaakt worden tijdens een date

  1. Ik had het hier vorige week nog over met een vriendin van me. Haar date ging niet zo goed, wegens bovenstaande punten haha

    Liked by 1 person

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s