Article

Jongens doen dingen die meiden niet begrijpen

Hey Creabea’s,

Natuurlijk ben je gek op jongens, of heb je vele jongensvrienden waar je echt niet meer zonder kunt. Maar jongens hebben ook gewoontes, die wij meiden nooit zullen begrijpen. Net als zij vaak zeggen dat ze onze gewoontes niet snappen. Sterker nog, we vinden het soms ook best irritant van elkaar. Klinkt dat nu al herkenbaar? Laten we dan eens gaan kijken naar de dingen die wij niet snappen van boys!

1. Even stoer doen bij anderen

Hoe komt het toch dat jongens altijd een grote mond hebben wanneer hun vrienden in de buurt zijn? Want als jullie alleen zijn met elkaar, dan is hij ook echt net een grote softie. Typisch haantjesgedrag noemt men dat.

2. Mirror selfies

In de sportschool, maar dan wel zonder shirt natuurlijk. Waarom vinden ze het toch nodig om daar een foto van te maken? Let’s be honest, eigenlijk is alleen Zac Efron bevoegd om dat te doen. Am I right?

3. Weird emoji’s

Jongens gebruiken bijna nooit die emoji’s waarvan jij wilt dat ze die gebruiken. Want let’s be real: de spierbal, de poep emoji en de high-five weten ze maar al te goed te vinden. Maar waar zijn die kusjes, hartjes en die ene smiley mét die hartjesogen?

4. Vaag doen

Het is soms een hele sport om een jongen te ontcijferen. Wilt hij nu meer? Of is hij gewoon vriendelijk? Vaak hoor je dingen als: ‘Laten we morgen even chillen!’ Maar is dat nu een vraag, of een vastgestelde afspraak? Duidelijkheid graag!

5. Langdurig wachten op een antwoord

Kan iemand mij vertellen waarom jongens er altijd zo lang over doen om terug te antwoorden? Is dat een onderdeel van hun spel, of zijn ze gewoon écht niet met hun telefoon bezig? Je krijgt al snel allerlei gedachtes over waarom hij nou niet terug reageert. Mogen we dat stress noemen?

6. Chaos

Hun kamer is soms zo enorm vies en rommelig. Maar als je dan vervolgens iets verkeerd terugzet, worden ze boos. Want schijnbaar weten ze wel precies waar alles ligt. En dat terwijl wij wekenlang zoeken naar onze haarborstel. Echt oneerlijk!

7. Hallo? Zie je niet iets aan me?

Een nieuw kapsel, een nieuwe make-up look, nieuwe hippe schoenen? Valt het jongens dan echt nooit eens op? Nee, helaas niet, tenzij je er wat over zegt. Blijft toch jammer als je crush je geen compliment uit zichzelf geeft over je nieuwe look.

8. Is het die periode van de maand?

Excuse me? Waarom moet ik meteen ongesteld zijn als ik een beetje chagrijnig ben? Wij vrouwen kunnen ook weleens zomaar chagrijnig zijn hoor! Misschien zelfs wel omdat jij zo irritant bent, wat dacht je daar van!

Wat begrijp jij nu echt niet van jongens?

Liefs, Demi ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

Advertisement

14 thoughts on “Jongens doen dingen die meiden niet begrijpen

  1. Zoals je ook schrijft begrijpen wij soms de meisjes – vrouwen niet. En ja als men dan niet praat dan blijft iets onbeantwoord waar ruzie door kan ontstaan.

    Aum Shanthi

    Liked by 1 person

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s