Article

Je liefje is je klasgenoot? Dat heeft ook voordelen!

Hey Creabea’s,

Je vriend/vriendin en jij zitten in dezelfde klas. Dat is voor het ene koppel een droom, voor de ander een echte nachtmerrie. Maar ondanks dat er veel nadelen aan zitten, zitten er ook wel degelijk voordelen aan vast. Maar welken dan, zul je je wel afvragen. Laten we dat dan maar snel eens bekijken!

1. Elkaar vaak zien

Als je met je liefje in de klas zit, is afspreken verleden tijd. Want jullie zien elkaar toch (bijna) elke dag. Dan kan het zo zijn dat je elkaar ook nog na school wilt zien. Dan kun je dat het beste na de lesdag doen. Maar als je bang bent dat het te veel wordt (wat heel erg logisch is!) dan kan dat natuurlijk ook in het weekend.

2. Samenwerken

Huiswerk maken is vaak stom, en saai. Je kunt het dan vele malen leuker maken door het samen te doen met je liefje. Je kunt elkaar op die manier helpen (want je hebt toch dezelfde lesstof) en dan is het ook nog eens veel sneller af! En dan heb je tijd voor veel leukere dingen 😉

3. Peptalk

School is helaas soms super saai, en dan is je motivatie ver te zoeken. Gelukkig zitten jullie in hetzelfde schuitje en kun je elkaar dus even een goede oppepper geven. Als jij er even geen zin meer in hebt, dan komt hij je even moed inspreken. Zo slepen jullie elkaar door het saaie schooljaar heen!

4. Deze stoel is bezet

Als je je verveelt tijdens de les, of je bestie is ziek, dan kun je naast je liefje gaan zitten. Of andersom kan dat natuurlijk ook. Het is dan veel gezelliger, maar je moet wel blijven opletten tijdens de les!

5. Behulpzaam

Als je iets niet snapt, of veel te laat bent begonnen met leren (oeps), dan kan je liefje je helpen met je huiswerk. Maar andersom natuurlijk ook! Samen studeren is vele malen leuker dan wanneer je dat alleen doet. Alleen… zorg er wel voor dat je elkaar dan niet afleidt…

Zou jij met je liefje in de klas willen zitten? Of is dat echt een no-go?

Liefs, Demi ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

Advertisement

16 thoughts on “Je liefje is je klasgenoot? Dat heeft ook voordelen!

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s