Struggles

Struggles met dik haar

Hey Creabea’s,

Sommige meiden mogen zichzelf echt lucky noemen wanneer zij een mooie bos haar hebben. Echter weten velen van ons ook dat dik haar helaas veel verzorging vraagt, en ook nog eens veel tijd kost. Daarom zul jij dit als geen ander herkennen wanneer je dik haar hebt!

1. Kapotte elastiekjes

Ja hoor, je elastiekje knapt op het verkeerde moment uit elkaar. Verdorie! Maar wees niet bang, want je ziet er net zo goed uit met je haar los! Om trouwens nog maar te zwijgen over hoe vaak wij wel niet elastiekjes aanschaffen… Ze verdwijnen gewoon iedere keer weer, op magische wijze…

2. Eeuwig borstelen

Als je dik haar hebt, is borstelen net het beoefenen van een topsport. Klitten zijn echt het allerergste wat je dan kan overkomen. Het kost veel moeite, veel tijd en veel inspanning om ze eruit te halen. Daar heeft toch niemand tijd (en geduld) voor?

3. Overal ligt haar

Het lijkt net alsof je een huisdier hebt, er ligt namelijk zo enorm veel haar overal! Het zit zelfs op de kleding van mensen die bij je op visite komen. Het is te vinden in de badkamer, in je bed en zelfs op je bureau. Houd je nog wel haar over?

4. Temperaturen are the worst

In ons kleine kikkerlandje hebben we helaas vaak te maken met temperatuurschommelingen. Het kan ineens super warm zijn, maar ook ineens super koud. Er is geen touw aan vast te knopen. Je dikke haar heeft het echter zwaar te verduren tijdens deze temperatuurwisselingen. Want als het warm is, verandert je kapsel in een klam bos haar wat helemaal aan je huid blijft vastplakken. En met de kou zal je haar enorm gaan pluizen. Sigh, can’t it be normal for once?

5. Je blijft maar drogen

Je kan nog wel even snel je haar wassen voor je naar het feestje gaat, toch? Nou, nee. Het is eigenlijk geen optie, omdat het drogen veel te lang zal duren. Want het wassen van dik haar moet vaak ver van te voren gepland worden zodat het überhaupt op tijd droog is. Maar je föhn is dan wel weer je beste vriend! En de hero in need!

Heb jij dik haar? Zo ja, wat voor ergernissen ervaar jij dan allemaal?

Liefs, Demi ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

20 thoughts on “Struggles met dik haar

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s