Recognisable

Dit is zo herkenbaar wanneer je vaak met de trein reist!

Hey Creabea’s,

Je bent onderweg naar school, naar je werk of je gaat een dagje shoppen. Dan is reizen met de trein in 9 van de 10 gevallen enorm handig. Maar we hebben vast allemaal ergernissen aan het treinreizen, of andere dingen die we hoe dan ook wel herkennen wanneer we onderweg zijn!

1. Spits

In de drukte reizen vindt niemand fijn. Het is dan vaak zo druk dat je niet kan zitten en ook nog eens hutje mutje op elkaar moet staan. Knus wellicht, maar toch… ugh!

2. Delay

Je hebt enorm veel haast en ja hoor: je trein heeft wéér eens vertraging. Zo irritant! Je kan er niks aan doen, maar dit zorgt er wel voor dat je te laat komt op school of je werk.

3. Hot guy/girl

Oeh, hij/zij is zo knap! Durf je diegene aan te spreken? Want voor je het weet stapt diegene een station eerder uit en zie je elkaar nooit meer terug… Bye potential love.

4. Bezette stoel door tas

Het is niet zo moeilijk wanneer je je tas op de stoel naast je hebt gezet, om deze even te verwijderen wanneer je ziet dat iemand een plekje zoekt om te zitten. Maar het is wel enorm irritant wanneer iemand dat niet voor jou wilt doen! Waar moet je nu gaan zitten? Op de tas?

5. Het volgende station is nog lang niet in zicht

Als de trein net wegrijdt bij het vorige station, komt het weleens voor dat iemand al gaat staan voor de volgende stop. Uhm, de trein stopt pas over twintig minuten hoor… Dus doe rustig aan, en ga weer zitten. Anders val je straks nog om.

6. Er is zat plek, maar toch…

Het is rustig, en er is dus genoeg plek. Je denkt: eindelijk even relaxed alleen zitten. Maar dan komt er iemand aangelopen die uit de 100 vrije stoelen, toch degene naast jou kiest. En dus is je relaxtijd algauw verstoord.

7. Dicht ging de prullenbak

Je bent heus niet de enige die schrikt wanneer iemand de klep van het prullenbakje keihard laat dichtvallen. De hele coupé is direct wakker.

8. Mag ik er even langs?

Je moet soms helemaal over iemand heenstappen om te gaan zitten of de trein te verlaten. Ongemakkelijk, en ook nog eens super vervelend. Zo moeilijk is het toch niet om even op te staan of een stoel op te schuiven?

9. Trein gemist

Je rent zo hard als je kan, en net als je arriveert op het perron, sluiten de deuren. De trein rijdt voor je neus weg. Je probeert nog 100 keer op het knopje te drukken om de deuren te openen, maar het is nutteloos. Die deur gaat echt niet meer open. Helaas, wachten op de volgende dus.

10. Etensgeuren

Waarom moet iemand juist nu een stinkend broodje opeten in de trein? Kan dat niet even wachten? Of desnoods even buiten de coupé doen? De hele trein ruikt er naar…

11. Hardop bellen

Blijkbaar willen sommige mensen dat je hun telefoongesprek kan horen, want ze schreeuwen letterlijk wat ze zeggen. Zou het misschien wat zachter kunnen? Dank u hartelijk. Uw seksleven interesseert mij echt niets.

12. Muziek

Oortjes zijn je grootste vriend tijdens een treinreis. Muziekje in, en genieten. Maar dan wel van jouw eigen muziek, want soms kan je bijna meezingen met het nummer waar je medereiziger naar luistert.

13. Meelezen

Je hebt een leuk gesprekje met je bestie via WhatsApp, want ja, je hebt toch alle tijd tijdens het treinreizen. Alleen voelt het ondertussen net alsof je buurman/vrouw met je meeleest. Eh, pardon? Dat is niet zo netjes hé!

14. Haantje de voorste

Hoe irritant is het wel niet wanneer men gaat drukken bij de deuren om een plekje te bemachtigen. De laatste persoon is de trein nog niet uit of je wordt al aan de kant gebonjourd. Au!

Waar erger jij je aan tijdens het treinreizen?

Liefs, Demi ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

12 thoughts on “Dit is zo herkenbaar wanneer je vaak met de trein reist!

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s