Article

Dit doe je alleen bij je geliefde!

Hey Creabea’s,

Je liefje en jij zijn al zo lang bij elkaar, dat jullie je nergens meer voor schamen en awkward momenten niet eens meer beschamend zijn. Je voelt je steeds meer op je gemak en je gewoontes laten dit ook meermaals zien. Wat kun jij afvinken van onderstaand lijstje?

1. Kledingruil 

Wanneer je al lang bij elkaar bent, begin je elkaars kleding te dragen. Zelfs zo vaak, dat je regelmatig in elkaars trui of T-shirt wordt gespot. En zelfs sokken worden om en om gedragen.

2. Sharing the toothbrush

Vies van elkaar? Wel nee joh! Als de één de tandenborstel is vergeten, dan gebruiken jullie gewoon die van elkaar. Net zo makkelijk.

3. Rug massage 

Niets is zo lekker als dat iemand je rug kriebelt of even fijn masseert. Eerst doet de ander het bij jou, en daarna ben jij aan de beurt. En dan kan je het vervolgens natuurlijk niet laten om elkaar te kietelen. Lachen, gieren, brullen geblazen!

4. Geen slot op de wc-deur

Eerst is het nog best spannend om bij elkaar naar het toilet te gaan. Maar na een tijdje wordt het de normaalste zaak van de wereld en doe je zelfs de deur niet eens meer op slot. Want waarom zou je je schamen? Niet nodig!

5. Opwarmen maar

Vrouwen hebben het over het algemeen sneller koud dan mannen, en dus is het niet zo gek als jij je opwarmt bij je liefje of je liefje bij jou. De man dient in dit geval als de kachel, en je koude voeten kunnen mooi tussen zijn benen. En je koude handen warm je lekker op aan zijn buik of rug. Een natuurlijke kruik!

6. Van elkaars bord eten

Oh dat eten ziet er zo lekker uit! Een hapje proeven kan geen kwaad toch? En ook de ander kan het niet weerstaan om geen hap te nemen van jouw hamburger.

7. Het uitknijpen van puistjes

Regelmatig houden jullie als ware apen inspecties om te zien waar puistjes zitten. En vervolgens knijpen jullie ze lekker uit bij elkaar!

8. Ik wil aandacht!

Gekke dansjes doen, irritant zijn, de ander in de zij porren en lekker zeuren: jij doet er alles aan om de aandacht van de ander te trekken. Hallo! Ik ben hier!

9. Scheten en boeren laten

Ja, ook hierin kennen jullie geen schaamte. Want ja, het is per slot van rekening menselijk. Toch?

Wat is iets wat je écht alleen bij je geliefde doet, en bij niemand anders?

Liefs, Demi ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

14 thoughts on “Dit doe je alleen bij je geliefde!

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s