Article

Je karakter bepalen door middel van je slaappositie!

Hey Creabea’s,

Slaap jij altijd op je rug? Of juist op je zij? Je denkt er misschien nooit aan, maar wist je dat je slaappositie mogelijk verbonden is met je karakter? Wil je weten wat jouw favoriete slaaphouding zegt over jouw persoonlijkheid?

1. Foetushouding

Slaap je graag op je zij terwijl je je benen opgetrokken hebt en je armen bij elkaar gevouwen zijn? Dan straal je misschien wel uit dat je hard en stoer bent, maar eigenlijk ben je dan gevoeliger dan je denkt! Je zou zelfs kunnen stellen dat je meer neigt naar het verlegen zijn. Het houdt voornamelijk in dat het even duurt voor je je op je gemak voelt bij nieuwe mensen. Maar dat duurt niet lang, want algauw relax je en word je vele malen socialer!

2. Boomstammetje

Slaap je vaak op je zij terwijl je armen en benen gestrekt rusten langs je lichaam? Dan ben je heel sociaal en makkelijk in de omgang. Je vindt het juist enorm fijn om bij een groep mensen te horen. Je vertrouwt mensen ook vrij snel en soms ben je wel een beetje goedgelovig. Dus daar moet je wel een beetje mee oppassen!

3. Verlangend

Lig je het liefst op je zij terwijl je beide armen recht voor je uitsteken? Dan is je persoonlijkheid heel erg open. Alleen kun je wel wat cynisch en achterdochtig zijn. Het kan maar zo zijn dat je een twijfelaar bent, en het dus moeilijk vindt om beslissingen te maken. Maar wanneer je eenmaal een besluit neemt, dan ben je wel vastberaden en blijf je bij je besluit!

4. Soldaatje

Als je vaak op je rug slaapt met je armen vlak langs je lichaam, dan stel je vaak hoge eisen aan jezelf. Maar ook aan anderen. Daarentegen ben je dan weer wel vrij stilletjes, en ook erg terughoudend.

5. Vrije val

Lig je graag op je buik met je handen onder je hoofdkussen en je hoofd naar de zijkant gedraaid? Dan ben je erg sociaal en een tikkeltje eigenwijs. Je zult het niet snel laten merken, maar je bent ook best snel nerveus en gevoelig voor kritiek.

6. Zeesterretje

Je slaapt graag op je rug met gestrekte benen. Je armen liggen omhoog, waarbij je handen rusten ter hoogte van je hoofd. Je hecht veel waarde aan het hebben van vriendschappen. Je bent onzelfzuchtig en staat niet graag in de spotlight. Je bent iemand die graag luistert en je helpt mensen in nood waar je maar kan.

Wat is jouw slaappositie? En komt dat overeen met jouw karaktertrekken?

Liefs, Demi ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

18 thoughts on “Je karakter bepalen door middel van je slaappositie!

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s