Tips & Tricks

Tips voor de perfecte foto smile!

Hey Creabea’s,

Eigenlijk is een foto niet (geheel) perfect zonder een mooie smile. Het is alleen wel easier said than done, want een geforceerde lach of ‘boer met kiespijn lach’ is ook niet heel spontaan. Daarom heb ik vandaag wat tips voor je zodat jij een natuurlijke en stralende lach zult showen!

1. Adem in, adem uit

Je hoort ineens iemand schreeuwen: ‘Jongens, tijd voor een groepsfoto!’ Je begint meteen te stressen en je raakt in paniek. Niet handig! Want je lach wordt er niet natuurlijker van! Doe je ogen even dicht en adem even goed in en uit. Oh, en dan moet je natuurlijk niet vergeten je ogen weer te openen en te lachen!

2. Blije gedachtes, mooie smile

Denk aan leuke dingen, mooie herinneringen of blije momenten. Of bijvoorbeeld aan puppy’s en kittens (werkt trouwens altijd!) Zo zul je 100% zeker met een natuurlijke glimlach op de foto staan!

3. Vergeet de ‘say cheese’

Zodra dat wordt gezegd, focus je je namelijk meer op de woorden en dus veel minder op je lach. En dat is zonde, plus nergens voor nodig. Toch?

4. Ontspan, relax

Je gebruikt veel spieren wanneer je lacht. En als je al deze spieren tegelijkertijd aanspant, dan forceer je als het ware je hele gezicht. Zorg er dus voor dat je je kaken ontspannen houdt en dan kan er niets mis gaan!

5. Get crazy!

Neem tijdens de fotosessies even pauze en trek een paar gekke bekken. Spontane foto’s maken je lach nog natuurlijker, en het is een onwijs leuk aandenken!

6. Laat de fotograaf je aan het lachen maken

Hoe vaak hoor je wel niet de zin: een echte lach is een mooie lach. Dus de fotograaf kan je sowieso helpen om die lach zo echt mogelijk te laten lijken, door je simpelweg te laten lachen! Kom maar op met die humor!

Hoe zorg jij voor die perfecte lach op foto’s?

Liefs, Demi ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

Advertenties

12 gedachten over “Tips voor de perfecte foto smile!

Een reactie plaatsen

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s