Article

Dingen die je kunt doen als je home alone bent

Hey Creabea’s,

Home alone zijn is heerlijk! Maar verander jezelf niet in Kevin hé 😉 Toch is het soms best saai als je het rijk voor jezelf hebt. Om te voorkomen dat jij vergeet te genieten van je me-time, heb ik wat inspiratie. Dus check het snel en have fun!

 1. Dansen & zingen

Hoe lekker is het om af en toe helemaal los te gaan? Zet jouw favoriete playlist op de speakers en denk even niet aan de buren. Vergeet er niet ongegeneerd bij de dansen en keihard mee te zingen! Leef je uit!

 1. Oefenen met make-up

Ga aan de slag met YouTube-tutorials om jezelf een nieuwe make-up look aan te meten. En als ik de beauty bloggers moet geloven (wat ik zeker doe als geen make-up drager) is dat flink oefenen. Maak van je badkamer jouw eigen beauty walhalla en doe alsof je een echte visagist bent. Neem de tijd, want er hoeft nu eindelijk niemand anders in de badkamer te zijn.

 1. Snacken maar

Eindelijk! Je kan lekker eten en drinken waar jij zin in hebt, zonder boze gezichten van je ouders of jaloerse blikken van je zus(je) of broer(tje)! Haal al jouw favo snacks in huis of nog leuker: kook of bak jouw favo meal! Niemand zal er wat van zeggen als jij de hele rol koekjes op eet.

 1. Filmmarathon

Of een serie marathon natuurlijk! Ga voor een fijne chick-flick of kijk alle seizoenen van Gossip Girl! Kruip lekker op de bank met een warm dekentje (vergeet die snacks niet!) en jouw dag is perfect.

 1. Selfie time

Nadat jij jezelf dat mooie make-up lookje hebt gegeven, is het tijd voor foto’s. Want zeg nou eerlijk: selfies maken is som best gênant als er pottenkijkers zijn. Nu niemand jou in de gaten houdt, kan jij lekker ongegeneerd poseren. Probeer het licht in elke kamer voor het ultieme kiekje.

 1. Nodig je vrienden uit

Vind jij het echt saai om alleen te zijn? Vraag dan of je vrienden willen chillen. Houd een beautydagje, organiseer een filmmarathon of geef een leuk feestje. Zo kun jij jouw home alone time mooi combineren met fun met je vrienden!

 1. Helemaal niks

Laten we eerlijk zijn: hoe vaak doe je nu helemaal niets? Home alone zijn is dan ook het perfecte moment om niks te doen en nergens aan te denken. Helemaal zen dus!

Wat doe jij wanneer je home alone bent?

Liefs, Demi ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

14 thoughts on “Dingen die je kunt doen als je home alone bent

 1. Ik kan daar zo van genieten alleen te zijn.
  Wat doe je op zo een moment. Eigenlijk niets anders dan dat ik anders zou doen.
  Wat wel zo is, is dat het stil is. Geen tv dat het vrouwtje aan heeft of noem maar op. En ja van die stilte kan ik zo intens genieten.

  Dat ga ik maar niet doen 🙂 Oefenen met make-up

  Aum Shanthi

  Liked by 1 person

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s