Article

Wat maakt jouw wederhelft passend bij jou?

Hey Creabea’s,

Vaak hoor je men zeggen dat er op ieder potje een dekseltje past. Je bent op zoek naar iemand die je leven compleet maakt, die als het ware je ideale wederhelft is. Het zal flink wat tijd kosten, maar het is het geduld en de moeite 100% waard. Maar wat zoekt men zoal in de ideale partner?

 1. Hand vasthouden

Je hebt iemand nodig die je hand wil vasthouden wanneer je te maken hebt met moeilijke momenten in je leven. Iemand die je het gevoel geeft dat je niet alleen bent, dat je iemand hebt om op te kunnen steunen wanneer nodig.

 1. Gebroken is geneesbaar

Je wederhelft is iemand die alles wat gebroken is aan jou, kan genezen. Soms komen die dingen naar voren wegens slechte relaties uit het verleden. Maar juist dan kan je wederhelft ervoor zorgen dat je weer positieve herinneringen mag maken.

 1. Zoek vertrouwen

Zoek iemand die je vertrouwen geeft. Op die manier kun je alles bij elkaar kwijt en zal niets opgekropt worden. Je zal tevens de ander ook hetzelfde terug kunnen geven.

 1. Geen verraad

Als je echt je wederhelft hebt gevonden, dan zal deze persoon er alles aan doen om het vertrouwen tussen jullie twee te ontwikkelen. Je wederhelft zal je nooit verraden of je ontrouw zijn. Hij of zij weet immers dat het vertrouwen nooit weer hetzelfde zal worden als ze hij of zij het ooit zal schaden.

 1. Beloftes nakomen

Het is belangrijk dat je iemand vindt die doet wat hij of zij zegt. De acties moeten overeenkomen met hun woorden en het nakomen van hun beloftes is voor zowel henzelf als voor jou, heel erg belangrijk.

 1. Beleefdheid met respect

Je verdient iemand die je heel beleefd behandelt en respect heeft voor jou. Iedereen die dat niet doet, is je tijd absoluut niet waard.

 1. Veiligheid voorop

Je wederhelft zorgt ervoor dat je je veilig voelt. Zowel in je relatie als waar dan ook. Hij of zij probeert er alles aan te doen om stress, pijn en/of angst te vermijden.

 1. Stabiliteit noodzakelijk

De persoon moet consequent zijn en betrouwbaar genoeg. Dat betekent dat ze de stabiliteit moeten kunnen aanbieden, wanneer jij daar naar op zoek bent. De angst dat iemand je verlaat wordt op deze manier ook veel kleiner.

 1. Krijg de spotlight

Het is fijn wanneer je wederhelft het toestaat dat jij je momentjes hebt. Hij of zij zal dan ook nooit proberen om de aandacht die jij krijgt weg te nemen, of proberen je slechter te laten lijken. Het ego staat jullie relatie niet in de weg, en dat is heel zeldzaam.

 1. Durf te delen

Zoek iemand die zijn of haar diepste en donkerste gedachten en gevoelens met je wil delen. De communicatie wordt hierdoor zoveel opener en fijner, en dat voorkomt onzekerheden binnen de relatie. Je kunt hierdoor elkaar ook veel beter begrijpen.

 1. Tijd en moeite

Je wederhelft zal de tijd en moeite steken in het onderhouden van een gezonde relatie. Hij of zij weet dat er een bepaalde hoeveelheid werk en aandacht nodig is om een relatie in stand te kunnen houden. Liefde alleen is in ieder geval niet genoeg, en dat weten ze maar al te goed.

 1. Trouw

Deze persoon zal je altijd trouw blijven. Als hij of zij zegt dat jij de enige ware bent voor diegene, dat je altijd samenblijft, dan is dat de waarheid. Ze houden je niet voor de gek en zijn je door en door trouw. Alle andere opties en wegen hebben ze afgesloten omdat hun liefde voor jou zo enorm sterk is. En niet te vergeten dat ze je respecteren als geen ander.

 1. Contacten

Je wederhelft zal iemand zijn die je door en door wil kennen. De juiste vragen worden gesteld zodat ze meer over je te weten komen. Ze vinden het fijn om op verschillende manieren met je in contact te komen en dat contact ook te onderhouden.

 1. Inspiratie

Om de beste versie van jezelf te worden, wil je geïnspireerd worden door je wederhelft. Alleen al wanneer je bij elkaar in de buurt bent, word je geïnspireerd om een beter mens te worden en maximaal van het leven te genieten.

 1. Excuses aanbieden

Zoek iemand waarbij diegene het doorheeft wanneer hij of zij excuses moet maken. Je wil niet samenzijn met iemand die zijn of haar trots in de weg staat van jullie relatie. Het is belangrijk dat er bescheidenheid is om te weten wanneer diegene een fout begaan heeft. En al helemaal attent zijn zodra de onzekerheden tussen jullie in komen te staan.

 1. Alleen op de wereld

Het moet aanvoelen alsof jullie de enige twee mensen op aarde zijn. Niets anders doet er nog toe en zelfs in een overvolle ruimte zou je alleen elkaars aanwezigheid voelen. En bovendien, houden van elkaars gezelschap.

Wat zoek jij in jouw wederhelft? Of wat heb je in diegene gevonden?

Liefs, Demi ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

22 thoughts on “Wat maakt jouw wederhelft passend bij jou?

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s