Article

Mensen die niet terug appen hebben juist een leuke persoonlijkheid

Hey Creabea’s,

Je hebt mensen die niet altijd direct terug appen. Soms duurt het zelfs een dag voor je een antwoord terug hebt. Maar wist je dat juist die mensen een onwijs leuke persoonlijkheid hebben? Zij leven tenminste, en dit is waarom!

  1. Je leeft in het moment

Kijk, dat appje zie je echt wel. En nee, je kiest er niet bewust voor om niet terug te appen. Maar omdat je zo in het moment leeft, vergeet je simpelweg om het appje te beantwoorden. Je vindt het namelijk heel belangrijk om de tijd die je met anderen doorbrengt, ook echt met hen door te brengen. En niet met je telefoon.

  1. Je hecht veel waarde aan sociale contacten

Je vrienden vind je één van de belangrijkste mensen in je leven. Sociale contacten zijn voor jou enorm belangrijk, maar je bent nu eenmaal geen apper. Je spreekt liever af in de kroeg en praat face-to-face met mensen in plaats van via de telefoon. Je houdt van het persoonlijke gedeelte.

  1. Je strest minder snel

Zodra je telefoon oplicht of een meldingsgeluid afspeelt omdat je een nieuw berichtje hebt, voel je niet gelijk de neiging om je telefoon te pakken. De telefoonstress waar veel mensen mee kampen, voel jij totaal niet. Het maakt je daarom ook niet uit als je per ongeluk een keer niet reageert. Waar maken mensen zich zo druk om?

  1. Je houdt van gezelligheid

Je bent een hartstikke leuk persoon. Gezellig is je tweede naam, en tijdens een avondje met je vrienden laat je nog liever je telefoon thuis. Terwijl anderen continu stories maken voor Instagram, ben jij bezig met kletsen.

  1. Je hebt een rijke fantasie

Anderen zouden je omschrijven als een dromer. Vaak ben je diep in gedachten verzonken en vergeet je dat je überhaupt dat berichtje hebt geopend. Je zat met je hoofd heel ergens anders. Door je rijke fantasie denk je daarom vaak dat je wel hebt gereageerd, terwijl je dat dus niet hebt gedaan.

Ben jij een snelle apper, of juist niet?

Liefs, Demi ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

Advertisement

14 thoughts on “Mensen die niet terug appen hebben juist een leuke persoonlijkheid

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s