Article

Is hij een bad boy of niet?

Hey Creabea’s,

Oeps, veel (jonge) meiden vallen regelmatig op een bad boy. Niet altijd even handig. In dit lijstje staan tips zodat jij een bad boy kunt herkennen. Perfect voor als je gek bent op bad boys, of ze juist liever wilt vermijden.

  1. Friends before girls

Natuurlijk zijn vrienden heel belangrijk, dat snap jij als geen ander. Maar als hij liever elke dag FIFA speelt met zijn buddies dan dat hij gezellig met jou op pad gaat, dan klopt er iets niet helemaal.

  1. Je uiterlijk is het enige wat telt

Heeft je crush het enkel en alleen over je looks? Die complimentjes zijn lief, maar het draait natuurlijk niet alleen maar om je uiterlijk. De ander moet jou ook leuk vinden omdat je zo grappig of lief bent.

  1. Hij of zij is een mega flirt

Een complimentje hier, een complimentje daar. Hij of zij flirt met de supermarktmedewerker, de buren en zelfs je eigen broer of zus is niet veilig. Wees alert!

  1. Official

If you like it then you should’ve put a ring on it. Als hij of zij de ware is voor jou, dan moet de ander het niet eng vinden om de verkering officieel te maken.

  1. Hoe word je voorgesteld?

Iemand die tot over zijn oren verliefd is, schreeuwt dit het liefst van de daken. Hij of zij schaamt zich absoluut niet voor jou en stelt je graag voor als zijn of haar lief. Maar gaat diegene dat liever uit de weg? Dan weet je al genoeg.

  1. De waarheid wordt vermeden

Liegen is not done. Zelfs niet een klein leugentje om bestwil. Als jullie samenzijn, moet je eerlijk tegen elkaar kunnen zijn. Altijd.

  1. Me, Myself and I

Denkt jouw lief alleen maar aan zichzelf? Misschien heb je dan wel die bad boy te pakken. We natuurlijk wel een lief die ook met anderen rekening houdt. Toch?

Don’t panic! Klinkt jouw perfect match nu als een wrong match? Iedereen is anders, dus dit hoeft niet te betekenen dat je met een bad boy te maken hebt!

Liefs, Demi ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

Advertisement

12 thoughts on “Is hij een bad boy of niet?

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s