Netflix

My Netflix Tips #10

Hey Creabea’s,

Ik ben sinds ik Netflix heb, non stop series aan het kijken. Ik ga per maand een aantal tips delen voor series waar ik op dat moment naar kijk. Ik ga 5 per keer delen en hopelijk zit er ook iets voor jou tussen πŸ™‚

1. Breaking Bad

Link afbeelding

Een docent die is gediagnosticeerd met terminale kanker probeert de financiΓ«le toekomst van zijn familie te waarborgen door crystal meth te produceren en distribueren.

2. Sacred Games

Link afbeelding

Een link in hun verleden leidt een eerlijke agent naar een voortvluchtige bendeleider, die hem met een cryptische waarschuwing op een missie stuurt om Mumbai te redden.

3. House Of Cards

Link afbeelding

Nu Frank uit beeld is verdwenen, neemt Claire Underwood de macht volledig over als de eerste vrouwelijke president, maar haar positie wordt ernstig bedreigd

4. Rake

Link afbeelding

Cleaver Greene is een briljante en gedreven advocaat, maar ook een ex-drugsverslaafde die nog steeds gokverslaafd is. Hij wordt gehaat door vele van zijn collega’s.

5. Sons Of Anarchy

Link afbeelding

Nadat leden van de gewapende motorclub Sons of Anarchy de controle over de stad hebben overgenomen, gaan ze de confrontatie aan met motorrijders, racisten en de wet.

Kijk jij deze series al? Zo niet, welke spreekt jou aan?

Liefs, Demi ❀

Volg mij ook opΒ Facebook,Β TwitterΒ enΒ InstagramΒ (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

12 thoughts on “My Netflix Tips #10

Een reactie plaatsen