Article

Houd je crush je aan het lijntje?

Hey Creabea’s,

Jij en je crush kennen elkaar al een tijdje. Je begint hem of haar steeds leuker te vinden, maar je weet niet of dat wederzijds ook zo is. Krijg je het gevoel dat hij of zij je al een tijdje aan het lijntje houdt? Check dan hieronder de signalen!

  1. Hij of zij doet geen moeite

Merk je dat jij wel veel moeite doet voor hem of haar, maar dit niet in return krijgt? Dan kan dit een teken zijn dat hij of zij je aan het lijntje houdt. Hij of zij vraagt je niet mee op een date of toont weinig interesse in jou. Laat hem of haar daarom eens de moeite nemen om je echt te leren kennen.

  1. Hij of zij houdt je hand niet vast in het openbaar

Na een eerste date is het natuurlijk niet gek dat je geen affectie toont in het openbaar. Niet iedere jongen of meisje houdt van handen vasthouden of kussen in het openbaar. Maar een goedkeurende blik als je naast elkaar loopt is al een manier van affectie. Houdt hij of zij in het openbaar meer afstand dan wanneer jullie alleen zijn met zijn tweetjes? Dan kan dit een teken zijn dat de ander je aan het lijntje houdt. Of simpelweg niet houdt van klef doen.

  1. De ouders en vrienden heb je nog niet ontmoet

Wanneer je na een lange tijd nog steeds geen vrienden of familie hebt ontmoet, en zelfs de ouders nog niet, dan weet je dat er iets mis is. Vraag je eens af waarom dit nog niet gebeurd is. Als de ander geen serieuze dingen wil aangaan, heeft het ook geen zin om je voor te stellen aan de vrienden en ouders.

  1. Er wordt veel over exen gepraat

Een keer over je ex praten is niet erg. Maar als dit veel gebeurt, dan kan het zo zijn dat het nog maar recent uit is of diegene nog steeds niet over de ander heen is. Iemand die je echt leuk vindt, zal letten op wat diegene zegt over zijn of haar exen. Onthoud goed dat de ander juist interesse in JOU moet steken en zich niet moet bezighouden met een ex.

  1. Je hebt nog geen ‘ik vind je leuk’ gehoord

Vertel jij weleens dat je diegene leuk vindt? Let dan goed op hoe de ander reageert. Als hij of zij niets terugzegt of zich ongemakkelijk gaat voelen, dan bestaat de kans dat het gevoel niet wederzijds is.

Herken jij een van deze tekenen, of misschien wel meer dan één? Dan moet je er rekening mee houden dat je aan het lijntje wordt gehouden. Vraag jezelf in dit geval dan af wat je precies wilt en laat duidelijk weten wat je grenzen zijn. Als je echt iets serieus wilt, verdien je beter dan bovenstaande puntjes. Good luck!

Liefs, Demi ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

12 thoughts on “Houd je crush je aan het lijntje?

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s