Artikel

De 15 leukste chick-flicks

Hey Creabea’s,

De winter is in volle gang en dat betekent het perfecte moment voor lekkere filmavondjes. En gelukkig zullen sommige films nooit vervelen. Even een paar uurtjes wegdromen en traantjes wegpinken. Dit zijn de favoriete chick-flick films van alle tijden!

 1. Love Actually

Volg het leven van acht totaal verschillende koppels die struggles hebben met hun liefdeslevens. En dat allemaal een maand voor kerst in het prachtige en mooie London. Aanrader voor de feestdagen dus!

 1. Bring It On: All Or Nothing

Eigenlijk is elke Bring It On het kijken waard. Omdat ik tóch moest kiezen, raad ik je het deel uit 2006 aan. Op haar nieuwe high school wil een studente deel uitmaken van het cheerleaderteam. Behalve dat ze hierdoor problemen ondervindt tegenover de hoofdcheerleader, staat ze in een wedstrijd ook nog eens recht tegenover haar oude team… Awkward…

 1. Easy A

Een typisch voorbeeld van een high school comedy die compleet draait om een roddel over Olive. Olive vindt het eigenlijk best wel leuk om in de spotlight te staan en houdt de roddel vol. Wanneer leraren op school zich ermee gaan bemoeien, wordt het Olive allemaal teveel.

 1. Dear John

Wie kent hem niet? Een heerlijke chick-flick die perfect is voor een zaterdagavondje thuis. Deze romantische dramafilm gaat over een verliefde soldaat die een conservatieve student ontmoet, terwijl hij eigenlijk op verlof is.

 1. Titanic

Over klassieke girl movies gesproken: deze heb je ongetwijfeld al heel vaak gezien. Gewoon nog een keer kijken dus, want hij blijft mooi en triest tegelijkertijd!

 1. Pitch Perfect

Voor alle muziekliefhebbers is Pitch Perfect een aanrader. Op een dag wordt hoofdrolspeelster Becca gevraagd om auditie te doen voor een a-capella zanggroep bij haar op school. Hun stemmen klinken als een geoliede machine! Het groepje wil graag a-capella zingen blijven doen, maar Becca weet dit te veranderen.

 1. Mean Girls

Deze film is perfect voor een avondje bankhangen met vriendinnen. Cady behoort tot het populairste meidengroepje van de school, namelijk The Plastics. Totdat ze verliefd wordt op de ex van één van hen. Drama gegarandeerd.

 1. She’s The Man

Deze film kan je dan wel twintig keer gezien hebben, maar vervelen zal die nooit! In deze film wordt het damesvoetbalteam waar Viola in speelt opgeheven. Om toch te spelen vermomt ze zich als haar tweelingbroer Sebastian, en wordt ze tot overmaat van ramp verliefd op haar roommate. Tegelijkertijd valt het mooiste meisje van de school voor de mannelijke versie van Viola. Een typische chick-flick dus!

 1. Step Up

Een aantrekkelijke danser die de kans krijgt om te dansen met een up-coming danseres Nora. Love is in the air!

 1. White Chicks

Twee FBI-agenten hebben een grote opdracht verpest. Ze besluiten de baas alsnog te imponeren door de bescherming van de Wilson-zusjes op zich te nemen. Hun strategie is nogal hilarisch. Ze besluiten om zich te vermommen als de Wilson-zusjes en de zusjes zelf naar een safe house te brengen. Als dat maar goed gaat…

 1. He Is Just Not That Into You

Een groep twintigers probeert hun liefdesleven op orde te krijgen, en ze hebben allemaal hun eigen troubles. Waarschijnlijk een film met heel veel herkenning, voor alle girls onder ons.

 1. The Vow

Door een auto-ongeluk raakt Paige in een coma, en wordt ze wakker met geheugenverlies. Haar man doet er alles aan om haar hart terug te winnen. Een prachtige en ontroerende film die je gezien móet hebben!

 1. Friends With Benefits

Dylan en Jamie geloven niet meer in clichés en ware liefde en proberen daarom iets nieuws: alleen seks, zonder emotioneel gedoe. Klinkt simpel, maar dat is het niet. Een typische romantische chick-flick comedy!

 1. New Year’s Eve

Weer een leuke december/januari film. Het leven van verschillende koppels in hartje New York wordt vastgelegd op weg naar oudejaarsavond. Een heerlijke romantische feel goed film!

 1. Valentines Day

Ook deze chick-flick film heeft een cast met veel bekende acteurs én gaat over het liefdesleven van meerdere koppels. Drama, liefde en humor: aanrader dus.

Welke chick-flick blijf jij een fijne film vinden om te kijken?

Liefs, Demi ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

12 gedachten over “De 15 leukste chick-flicks

Een reactie plaatsen

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s