School

Tentamenweek 2 nadert

Hey Creabea’s,

Ik zit nu alweer ongeveer 5 maanden op school, en uiteraard komt er dan weer een toetsweek aan. Alleen zal dat dit keer een tentamenweek zijn, en ik zal flink aan de bak moeten. Ik heb 6 tentamens, en de grootte van de leerstof liegt er niet om.

Nu heb ik 2 tentamens Spelling & Taal, maar ook de tentamens Journalistiek, Economie, Politiek en Onderzoek. Voor elk vak moet ik 1 boek lezen, dus 4 boeken in totaal. En bij 3 vakken moet ik ook nog eens een brochure kennen. Dat zijn veel hoofdstukken, dat zijn veel begrippen en dat is veel kennis die ik moet opslaan. Het enige voordeel is dat Onderzoek een open boek toets is, maar daarom leer ik het wel. Alles wat je direct weet, hoef je niet op te zoeken. En dat scheelt weer tijd voor een vraag die je niet direct weet.

Ik heb dan wel ‘kerstvakantie’ gehad, maar heb die in feite compleet gebruikt om te studeren. Van 14 tot 24 januari heb ik de tentamenweek. Dit betekent dat het hier en op mijn sociale media kanalen stiller zal zijn dan normaal. Blogartikelen zijn ingepland, dus die komen gewoon online. Maar antwoorden op reacties en dergelijke, laten even wat langer op zich wachten dan normaal.

Ik heb op 14, 15, 17, 21, 23 en 24 januari een tentamen gepland staan. Dus ik ga maar eens flink studeren!

Mocht jij ook binnenkort een toetsweek of tentamenweek hebben, dan wens ik je onwijs veel succes!

Liefs, Demi ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

Advertisement

18 thoughts on “Tentamenweek 2 nadert

  1. Veel succes met je examens! En ja ik weet nog uit mijn eigen studietijd dat “kerstvakantie” vooral opgaat aan leren voor examens of het schrijven van papers. Zelf moet ik begin februari naar Brussel voor een examen.

    Liked by 1 person

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s