Article

Ben jij klaar voor een relatie?

Hey Creabea’s,

Je hebt een leuke jongen of meid ontmoet, en na een paar dagen begin je hem/haar steeds leuker te vinden. Je bent minder geïnteresseerd in anderen om je heen, maar toch blijf je twijfelen of je de volgende stap wilt zetten: namelijk het aangaan van een relatie. Herken jij deze signalen?

 1. Je vertelt niet vol enthousiasme over hem/haar

Wanneer anderen vragen naar de omgang tussen jou en de ander, ontwijk je deze vraag het liefst. Zelf weet je ook nog niet precies wat je ermee aan moet. Je antwoordt kort dat het goed gaat, en daarna ga je snel over naar een ander onderwerp.

 1. Je krijgt een benauwd gevoel

Alleen al bij het idee dat je een relatie zou hebben, krijg je het benauwd. Je vindt diegene echt super leuk, maar toch blijft het moeilijk om je in te beelden dat hij/zij de enige is waar je je leven mee wil delen.

 1. Je hebt een druk leven

School, je hobby’s, vrienden… Eigenlijk heb je helemaal geen tijd voor een relatie. Het is belangrijk dat je tijd en moeite in elkaar steekt, maar tijd vrijmaken lukt je gewoonweg niet op dit moment. Als je dan een keertje een avondje vrij hebt, wil je het liefst een avondje chillen met je bestie.

Man and Woman Holding Hands Walking on Seashore during Sunrise

 1. Je praat nog met anderen

Ondertussen praat je ook nog met andere leuke mensen die jij stiekem ook wel ziet zitten. De twijfel blijft echter wel in je hoofd hangen of er misschien toch niet iemand anders beter bij je past.

 1. De ander doet meer moeite

Je bent soms zo druk, dat je diegene vergeet te appen. Meestal is de ander degene die jou als eerste appt en je mee uit vraagt voor een volgende date. Eigenlijk heb je niet echt de behoefte om elkaar meerdere keren per week te zien. Eens in de twee weken is ook prima, toch?

 1. De ouders ontmoeten? Nee, dankjewel

Met kerst ben je veel liever bij je eigen familie. Het liefst stel je het dan ook zo lang mogelijk uit om de ouders te ontmoeten.

Photography of Man Wearing White T-shirt Kissing a Woman While Holding Bicycle on River Dock during Sunset

Als meerdere tekenen bij je passen, dan moet je misschien nog eens nagaan of dit wel de juiste persoon is voor je. Of misschien is de tijd niet gunstig. Probeer in elk geval eerlijk te zijn.

Liefs, Demi ❤

Volg mij ook op Facebook, Twitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

Advertisement

14 thoughts on “Ben jij klaar voor een relatie?

 1. Wanneer kan je zeggen dat het de ware is? Het is allemaal zo mooi in het begin. Praten is leuk deze zien is leuk. Tot je soms overgaat tot een relatie. Dan kan het helemaal anders lopen. Men kan zoiets nooit bepalen. Ongeacht of je nu bepaalde vragen aan jezelf stelt.
  Genieten van de momenten zelf en wat je voelt dat delen.

  Aum Shanthi

  Liked by 1 person

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s