Recognisable

Dingen die jij als single herkent

Hey Creabea’s,

Je bent al zolang single, dat je alleen al bij de gedachte dat je een bed zou moeten delen de rillingen krijgt. Maar naarmate het kouder wordt, verlang je toch naar iemand waar je de donkere dagen mee kunt doorbrengen. Is dat herkenbaar? Dan herken je het onderstaande hoe dan ook.

  1. De enige liefde in je leven komt voort uit films en series

Iedereen heeft weleens wat liefde nodig in zijn/haar leven. En als dat niet van je crush komt, dan moet je het ergens anders zoeken. En al die romantische films en series heb jij allang gebingewatched op Netflix. Even heerlijk weg zwijmelen bij al die handsome acteurs en actrices.

  1. Je hebt een hekel aan Valentijnsdag

14 februari, de dag dat je het liefst alle stelletjes vermijdt die maar bij je in de buurt komen. Op die dag lig jij het liefst lekker in je warme bed met een grote bak ijs, terwijl je kijkt naar alles wat maar een afkeer biedt tegen Valentijnsdag. Al verlang je stiekem toch wel naar een kaartje of roos van je crush, of zelfs van een geheime aanbidder.

  1. Zelfs je familie vraagt niet meer naar je liefdesleven

Je bent al zolang single en niet op zoek, dat je familieleden niets verwachten van jouw liefdesleven. En wanneer je dan toch de liefde van je leven ontmoet, dan kan je niet wachten om hun gezichten te zien!

  1. En dan die zondagen

Alle vrienden die een relatie hebben, hoef je niet te vragen om af te spreken op zondag. Want dat is een typische dag voor koppels. Jij gebruikt de zondag liever om bij te komen van de drukke zaterdagavond. Alle seizoenen van je favoriete serie(s) heb je onderhand ook al twee keer gezien.

Glass of Rose Wine

  1. Je draagt de oversized truien van je eigen vader

Gezien je geen vriend(in) hebt om kleden van te ‘lenen’, dan zit er niets anders op dan een kijkje te nemen in je vaders kast. Hij is ook een man, nietwaar.

  1. Je date met mensen waar je eigenlijk niet op valt

Oké, diegene is eigenlijk niet het type waar je normaliter op zou vallen, maar het is soms best fijn om met iemand te appen die je een goedemorgen of goede nachtrust wenst.

  1. Je ziet op tegen de feestdagen

Een voordeel aan single zijn, is dat je veel geld bespaard aan cadeaus voor je eventuele liefde en schoonfamilie. Toch mis je iemand om een kerstkransje mee te delen tijdens deze gezellige dagen. Oliebollen eten in je eentje is ook niet heel gezellig, toch?

  1. Je vrienden proberen je constant te koppelen

Er gaat geen week voorbij, of je vrienden hebben weer een ander slachtoffer gevonden om je aan te koppelen. Heel lief allemaal, maar na de zoveelste poging word je er toch wel moe van. Je doet liever een dutje, dan dat je gaat daten. Voor een date ben je namelijk ook eerst een uur bezig met je haar en make-up. En bij een dutje kan je tenminste in een chille outfit in bed liggen, zonder make-up. Beter kan niet, toch?

Woman Looking at Sunset

Ben jij single? Zo ja, herken jij dan deze punten?

Liefs, Demi ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

16 thoughts on “Dingen die jij als single herkent

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s