Article

Deze mannen wil jij niet daten

Hey Creabea’s,

Er zijn een aantal mannen, die een vrouw (of man) echt niet wilt daten. Ik als hetero zijnde heb zelf ook bepaalde dingen waar ik echt op af zou knappen. Natuurlijk bestaat de perfecte man niet, maar deze mannen vallen per direct af!

Man and Woman Talking to Each Other While Sitting on Chair

 1. De man die verdwijnt na slechts twee dates 

Oké, dus het klikte wel goed genoeg om er een tweede date bij te voegen. Deze date leek ook gewoon echt goed te gaan, maar vervolgens appt hij je niet meer terug. Hoezo? Eh ja, hier is gewoon geen goede reden voor. Puur zonde.

 1. De man die dagenlang niks terugstuurt

Waarschijnlijk werkte deze techniek voor onze moeders, die het heel excited vonden om een paar dagen op een telefoontje te wachten. Maar dude, we weten dat je op je telefoon zit wanneer je op de wc je behoefte doet. Dat betekent dat als hij niets terugstuurt, hij daar vrij bewust voor kiest. Niet sexy.

 1. De man die van de aardbodem verdwijnt en je maanden later weer appt

Alsof jij hem nog wilt nadat hij een halfjaar daarvoor verdween. Hint: nee. Ten eerste staat hij al lang niet meer in je contactenlijst, dus je moet vragen wie dit is en ten tweede bieden dit soort mannen nooit hun excuses aan. Ze doen net alsof ze nooit zijn weggeweest en vragen hoe het gaat. Hij is definitely het ergste type, if you ask me.

 1. De man die je ergert (alsof dat iets is waar je op valt)

Dit is geen kleuterschool. Wanneer een man dingen zegt als ‘het lijkt me wel leuk’ of ‘we zien wel’, dan lijkt het gewoon net alsof je een Netflix proefperiode bent waarbij ze pas achteraf besluiten of ze lid blijven of niet. Dat is zó stom.

 1. De man die je nooit voorstelt aan zijn vrienden, al kent hij de jouwe wel

En dan vraag je je af, heeft hij überhaupt wel vrienden? Of nóg erger, houdt hij jou geheim voor zijn vrienden?!

 1. De man die zijn telefoon niet weglegt wanneer jullie samenzijn

Ja, iedereen maakt zich hier schuldig aan, maar we hebben allemaal wel een date gehad met iemand die constant op Instagram andermans foto’s zat te liken. Oh, en dan is alles wat hij zegt ‘uh huh.’ Dat is gewoon not done.

Black Turned on Xiaomi Smartphone

 1. De man die alleen maar over zijn ex(en) praat

Sommige mannen denken blijkbaar dat wanneer ze negatief over hun ex praten, jij automatisch denkt dat jij beter schijnt te zijn dan zij. Kortom: hij is zielsgelukkig met jou! Maar in feite hoor je haar naam zoveel meer dan de jouwe. Dus ehm, mist hij eigenlijk die psycho chick die naar de hel mag niet gewoon?

 1. De man die doet alsof hij wilt daten, maar eigenlijk uit is op iets totaal anders

Deze mannen zijn verschrikkelijk. Per slot van rekening zeggen ze hele lieve dingen die erop neerkomen dat jij de enige vrouw op de wereld bent waar hij mee wilt daten. Zeker wanneer hij je mee uit eten neemt. Vervolgens lig je samen in bed, en dan laat hij doorschemeren dat hij dat nu juist het fijnst vindt, en de rest dus niks betekent. Ja, het is toegestaan om hem te slaan met een kussen. Go ahead, get him!

 1. De man die je alleen na middernacht appt

Ja, hij is misschien laat thuis vanwege zijn werk, maar ochtenden en lunchpauzes bestaan ook nog volgens mij. Deze appjes zijn 100% bedoeld om jou in bed te krijgen.

 1. De man die totaal geen moeite doet om een date te organiseren

Ook wel bestempeld als de man die denkt dat Netflix en chill als een officiële date telt. Misschien is het ook leuk om het huis eens te verlaten? Maar hoe maak je hem dat duidelijk?

 1. De man die nooit zegt dat je er leuk uitziet

En je weet gewoon dat je hem nooit kunt vragen of hij je knap vindt, omdat dat ook gek lijkt. Bovendien geloof je het toch niet, als hij het pas zegt wanneer je erom vraagt.

 1. De man die je negeert als zijn vrienden in de buurt zijn

Hij negeert je misschien niet volledig, maar hij stopt in elk geval met lief doen als zijn vrienden erbij zijn. Sterker nog, hij gedraagt zich opeens enorm stoer. Natuurlijk gaat hij je niet hartstochtelijk zoenen in het openbaar, maar je krijgt wel een beetje een ‘friends with benefits’ gevoel op dit soort momenten.

bench, countryside, couple

 1. De man die aardig is, maar ook heel saai

In dit geval komt het voor dat je soms wel maanden piekert over hoe je het met een man moet uitmaken die lief en attent is, maar waar je geen greintje lol mee beleefd. Misschien kunnen we deze man beter allemaal skippen?

 1. De man die jou niet wil verwennen, maar zelf wel wat verwacht 

Hij vindt bepaalde aankopen doen veels te duur. Je hoeft ook heus geen diamanten ketting, maar een leuk kettinkje met bijvoorbeeld jullie initialen is toch niet teveel gevraagd? Immers geef jij hem ook altijd (best dure) cadeaus.

 1. De man die je ervan probeert te overtuigen dat er geen voorbehoedsmiddelen nodig zijn

Deze man is blijkbaar nog een kind in zijn hoofd, want een soa of zwangerschap is toch écht ongewenst. Daar zijn we het allemaal over eens, toch?

 1. De man met wie je op één date bent geweest en de hint maar niet snapt

En nu heb je het gevoel alsof je iemand moet dumpen met wie je drie weken geleden 45 minuten tapas hebt gegeten.

 1. De man die op een matras op de grond slaapt

Ehm, tegenwoordig heeft iedereen wel een fatsoenlijk bed, toch? En een opgeruimde kamer? En gewoon een geordend leven?

 1. De man die zoveel leuker was op het internet dan in het echt

Of je hem nu op Tinder hebt ontmoet of op Instagram, dat maakt niet uit. We kennen allemaal wel een man met een waanzinnige online persoonlijkheid, maar wanneer je hem in het echt ontmoet is het zo van: na to the na-ah-ah.

Woman Sitting in a Room

Welk type man is volgens jou echt een no go?

Liefs, Demi ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

Advertisement

20 thoughts on “Deze mannen wil jij niet daten

 1. Leuk omschreven. Ik heb in totaal echt 3 exen. 1 woont verder weg maar. Contact is af en toe ivm verleden. Al vrienden van t gezin. Anywies diegene eerste x samen wonen . Eikel. Nooit vrienden mee kunnen worden. Huidige vriend/man/soulmate.. Ja wij hebben een kindje en het gaat heel goed weten exact hoe en wat met elkaar. Zijn al zo goed verweven samen. Hebben we ook erg hard voor gewerkt en liefde is loslaten en werken. Elkaar respecteren. Zijn leven met vrienden en de mijne . Beide belangrijk te hebben en te onderhouden. Daarnaast als familie gezin staat alles op nr1. Mocht het ooit gebeuren wat ik niet denk zouden wij echt goede vrienden kunnen blijven…

  Liked by 1 person

   1. Zeker en als ik om mij heen hoor hoeveel er uit elkaar gaan of een “break” Hebben Omg als ik nu weer alles van voor af aan moet doen. Pfff neeee. Dan is t alleen tot mijn moppie op zich zelf gaat of op zijn minst ouders als 18 is. Dan wordt t latten buiten mijn deur hahahaha

    Liked by 1 person

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s