Netflix

Netflix series voor jou en je bestie

Hey Creabea’s,

Je hebt soms echt behoefte aan een filmavondje met je bestie. Maar je hebt eigenlijk alle films wel gezien, en je wilt toch liever iets voor de lange termijn hebben. Dan heb ik goed nieuws voor je, want Netflix heeft een enorm aanbod aan series, speciaal voor jou en je bestie!

Woman in White Bed Holding Remote Control While Eating Popcorn

 1. Crazy, Stupid, Love

Deze film heeft alles: een goed verhaal, goede grappen en natuurlijk… Ryan Gosling. Nee echt, je gaat er geen spijt van krijgen om deze te kijken. Enneh, jullie kunnen dat shot van Ryan’s sixpack altijd weer even terugspoelen. Gewoon een kleine hint.

 1. Gilmore Girls

Alle seizoenen staan sinds kort op Netflix en met de 4 delen Gilmore Girls: A Year in the life er achteraan, is je leven helemaal compleet. Heerlijke Netflix vrouwenserie en de intro is een meezinger!

 1. Some Like it Hot

Als je een film met Marilyn Monroe wilt zien, dan raad ik deze echt aan. Het gaat over 2 mannen die een maffia-afrekening gezien hebben, en verkleed als vrouw met een vrouwenkoor op pad gaan. En ja, daar is Marilyn dus! En nou ja, hij is echt hilarisch en je moet hem gewoon gezien hebben.

 1. Unbreakable Kimmy Schmidt

Als jullie samen een avondje heel hard willen lachen, zou ik hier voor gaan. Het is gewoon echt een fantastische schuddebuiken film! Kimmy werd jarenlang opgesloten door een gekke dominee, maar komt dan in de echte wereld terecht en dat is niet altijd even makkelijk. Maar Kimmy is heel blij, dus alles komt goed. Dat optimisme kunnen we allemaal wel gebruiken.

 1. Gossip Girl

Het maakt niet uit dat je deze serie al 100 keer gezien hebt, Gossip Girl kan altijd. Het is gewoon de all-time favourite Netflix vrouwenserie. Mocht je hem nog niet gezien hebben, dan is dit één van de Netflix series waar je eigenlijk vandaag nog aan moet beginnen.

 1. (500) days of Summer

Het is niet een klassiek liefdesverhaal, en dat maakt em nou juist zo leuk! Vooral als één van jullie liefdesverdriet heeft is dit een goeie om samen te kijken, want you’re not alone.

 1. Crazy Ex-girlfriend

Deze serie is fabulous! Je schrikt misschien wel even als de zang begint, maar dat maakt deze serie juist helemaal compleet.

cinema, food, movie theater

 1. She’s All That

Dit is zo’n fijne film uit de jaren ’90!. Plus, het is zo lief dat je het er warm van krijgt en jij en je beste vriendin in koor ‘ahhhh’ zeggen. En dat is precies wat je wilt in de koude wintermaanden.

 1. Pretty Little Liars

Als je er nog niet aan begonnen bent: bel dan nú je beste vriendin! Ga je echt geen spijt van krijgen, want het is super spannend! Oh, en je krijgt er gratis een paar beste vriendinnen bij (uit de serie inderdaad).

 1. No strings attached

Hallo, daar is Ashton Kutcher! Ze willen alleen casual met elkaar naar bed gaan, maar dan komen er tóch gevoelens bij kijken. Echt een RomCom die je gezien moet hebben!

 1. The Last Song

Ja, dit is die film waar Miley Cyrus en Liam Hemsworth elkaar ontmoeten. Maar hij is zo mooi, en dan heb ik het niet alleen over de sixpack van Liam!

 1. Nashville

Weer een gevalletje heerlijke Netflix vrouwenserie. Het gaat over twee vrouwen in de countrywereld, met alle intriges die daar blijkbaar bij horen. Als je denkt: country? Wat moet ik daarmee? Nou geloof mij, hij is echt het kijken waard!

 1. Don’t trust the b*tch in Apt 23.

Je kunt niet eindeloos veel afleveringen achter elkaar kijken, want op een gegeven moment heb je het wel weer even gezien. Maar hij is hartstikke leuk en je huisgenoot lijkt ineens een lieverdje. Dat willen we allemaal geloven, toch?

 1. The Sisterhood of the Traveling Pants

Wedden dat je deze al 100 jaar niet meer gezien hebt? Blake Lively ziet er nog hartstikke jong uit en aan het eind van de avond staan je bestie en jij voor je kledingkast, om te kijken of jij niet toevallig zo’n magische broek hebt. Is Harry Potter soms langs geweest?

 1. Bride Wars

Een klassieker van een romantische komedie. Alleen al om die waanzinnige Vera Wang-trouwjurk wil je kijken! Maar dan heb je ook nog hun hilarische ruzies, en een happy end. Want daar houden we uiteindelijk allemaal van.

 1. Grease

Als je Grease nog niet gezien hebt, dan denk je vast dat er roze marsmannetjes bestaan. Onbegrijpelijk. Samen die knallers van hits meezingen blijft leuk. Over 10 jaar is dat nog steeds leuk! En hallo, young John Travolta?!

 1. New Girl

Van Zooey Deschanel word je in één klap blij, en het is dé perfecte serie voor jou en je bestie.

 1. Mean Girls

Deze film mag in geen enkel lijstje ontbreken. Het blijft een topper die je minstens 1 keer per jaar zou moeten kijken. Cady is nieuw op school en wordt opgenomen in het vriendinnengroepje van Regina George. Het gaat alleen eventjes mis wanneer Cady verliefd wordt op de ex van Regina… Ehm, oeps?

 1. It’s a Boy Girl Thing

Twee scholieren bezoeken een museum. Dit bezoekje is letterlijk life changing, want een standbeeld in het museum spreekt een vloek over het tweetal uit waardoor ze van lichaam veranderen… Nu kunnen jullie erop los fantaseren over hoe geweldig dat wel niet moet zijn! Of niet…

 1. Clueless

Het leven van de extravagante, stijlvolle Cher verandert wanneer ze hopeloos verliefd wordt op een nieuwe klasgenoot, en haar veel te leuke en lieve ex-stiefbroer. Is dat wel oké eigenlijk? Discussieer daar maar eens over!

 1. To All The Boys I’ve Loved Before

Tiener Lara-Jean heeft verschillende crushes, op maar liefst vijf jongens. Ze schrijft hen allemaal een liefdesbrief en verstopt deze brieven in een doos in haar kast. Op een dag zijn de brieven plots gepost, en komt elke crush erachter dat Lara-Jean stiekem een oogje op hen heeft. Awkward! Mocht je op zoek zijn naar een zoetsappige, romantische, grappige film, dan is deze uitermate geschikt om samen te kijken!

Turned on Flat Screen Led Television

Pak je agenda er alvast maar bij, en bel je bestie op! Veel kijkplezier!

Liefs, Demi ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

 

Advertisement

12 thoughts on “Netflix series voor jou en je bestie

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s