Personal

Blogdate Efteling

Hey Creabea’s,

Ik ben zaterdag 20 oktober met 6 bloggers naar de Efteling geweest. Oorspronkelijk zouden we met veel meer gezellige mensen gaan, maar helaas zeiden velen af. Maar dat maakte de dag niet minder leuk! Hoe onze dag ging en wat we gedaan hebben? Daar ga ik jullie in meenemen!

automobile, automotive, autumn

Ik vertrok lekker vroeg in de ochtend om een aantal uur te rijden richting de Efteling. Ik ben dol op autorijden, en nu ik deze maand alweer 3 jaar mijn rijbewijs heb, ben ik dit soort afstanden inmiddels gewend. Ik nam de auto van mijn vader mee en reed naar mijn eerste stop toe. Ik zou langs Fabian rijden en dus stelde ik voor dat hij met me mee kon reizen. Zodoende pikte ik hem op en reden we door naar onze volgende stop. Ik had ook met Rosita afgesproken om haar op te halen, en dat was wat we vervolgens deden.

Na een uurtje kwamen we aan in de Efteling. Ik wist hoe druk het zou zijn, en had al in gedachten dat ik daar ergens achteraan zou komen te staan. En dat was ook zo. Ik was er deze vakantie al eerder geweest, en stond praktisch op dezelfde plek. Dat was wel weer een mazzeltje om de auto dan ‘s avonds terug te vinden. Ik deed de motor uit, pakte mijn tas uit de kofferbak en we liepen met zijn drieën richting de ingang waar Chelsey, Mieke, Lieke en Quinty op ons stonden te wachten. We zeiden elkaar gedag en liepen het park in. Ik kocht eerst nog een parkeerkaart, en toen kon het feest beginnen.

Ferris Wheel and Ship

We begonnen de dag bij de Bobbaan. Helaas zal deze plaats maken voor een andere attractie, dus moesten we hier sowieso nog even in zijn geweest. We vervolgden vervolgens onze weg naar de Baron 1898 en de meiden gingen aardappelspiralen halen. Ze maakten foto’s voor het suikerwaren winkeltje, en daarom besloten twee ook nog even een zuurstok te halen voor een latere foto. We gingen vervolgens een wedstrijdje houden in de Joris en de Draak, en kregen een frisse kop in de Vliegende Hollander. Ik sprak nog even met Chelsey over concerten en Dutch Comic Con, want dat hadden we (super leuk!) gemeen. We liepen hierna in de richting van het Sprookjesbos, waar de twee meiden met hun zuurstok op de foto gingen. Wat hebben we gelachen.

We brachten nog even een bezoekje aan onze vriend Hugo van den Loonsche Duynen bij zijn Villa Volta en genoten nog van de elfjes in Droomvlucht. De anderen gingen als avondmaal een broodje Unox halen, en we sloten vervolgens de dag af met Carnaval Festival en bij Symbolica. We deden de schattentour, en dat betekende voor mij dat ik nu alle drie de tours een keer had gedaan. Ik moet zeggen, er was inderdaad weinig verschil, maar dat maakt de attractie er absoluut niet minder leuk op. We maakten voor de Symbolica een groepsfoto, zeiden het toilet nog even gedag en vertrokken naar de uitgang. Daar moest het Efteling monopoly spel nog even worden aangeschaft, en toen was het toch echt tijd om naar huis te gaan.

app, car, charging

Ik liep met Fabian en Rosita naar mijn auto toe en ik bracht vervolgens eerst Rosita naar huis. Daarna zette ik Fabian weer af, en nadat we elkaar een knuffel gaven en dit keer toch echt ‘tot ooit’ zeiden, beloofde ik hem een berichtje te sturen als ik thuis was, en vervolgde ik mijn lange rit terug naar huis. Ik deed de airco aan, zette de muziek hard, blèrde mee en lag met mijn hoofd half achterover tegen de hoofdsteun aan, terwijl ik mijn capuchon op had. Het was heerlijk rijden zonder verkeer op de weg, en al helemaal dankzij de cruise control. Het was een geslaagd dagje, en zeker voor herhaling vatbaar!

Liefs, Demi ❤

Volg mij ook op Facebook, Twitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

Advertisement

16 thoughts on “Blogdate Efteling

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s