Personal · Quote

5 quotes die mij omschrijven

Hey Creabea’s,

Voor wie mij al lange tijd volgt, weet diegene dat ik echt dol ben op quotes. Maar er zijn 5, die mij echt van top tot teen omschrijven en beschrijven. Ze passen volledig bij mijn karakter en denkwijze. Daarom ga ik mijzelf vandaag compleet omschrijven met quotes.

Afbeeldingsresultaat voor beauty isn't about having a pretty face

”Schoonheid gaat niet om het hebben van een mooi gezichtje. Het gaat om het hebben van een mooie gedachtegang, een mooi hart en nog belangrijker, een mooie ziel.” Bij mijn anonimiteit als blogger zijnde sluit dit enorm aan.

Afbeeldingsresultaat voor quotes that describe me

”Wanneer je het je kunt voorstellen, kun je het bereiken.Wanneer je het kunt dromen, kun je het worden.” Ik heb dromen en doelen, en ik geef niet eerder op dan dat ik ze bereikt heb.

Afbeeldingsresultaat voor always listen to your heart because even though it's on your left side it's always right

”Luister altijd naar je hart. Want ook al zit hij links, hij heeft altijd gelijk.” En dat klopt, want je hart is het enige juiste dat weet wat er gebeuren moet.

Afbeeldingsresultaat voor quotes that describe you

”Vriendschap wordt geboren op het moment wanneer één persoon tegen een ander zegt: ‘Wat! Jij ook? Ik dacht dat ik de enige was.’ ” Ik heb op deze manier vriendinnen in de klas gemaakt, en ook online.

Afbeeldingsresultaat voor quotes that describe music

”Muziek is liefde, liefde is muziek, muziek is leven, en ik houd van mijn leven. Dankje en goede nacht.” Muziek is mijn leven. Meer kan ik er niet over zeggen.

Welke quote omschrijft jou? Of wat is jouw all time favourite quote?

Liefs, Demi ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

16 thoughts on “5 quotes die mij omschrijven

  1. De eerste denk ik dat veel mensen dit zouden moeten lezen. Schoonheid zit niet alleen aan de buitenkant maar voornamelijk aan de binnenkant. Spijtig genoeg zijn er maar weinig die zo naar iets of iemand kijken.

    Aum Shanthi

    Liked by 1 person

    1. Ben ik helemaal met je eens. Dat is dus ook precies mijn motto. Ik heb er een hekel aan wanneer mensen oordelen op de kaft maar het verhaal niet lezen. Ben alleen bang dat het nooit zal veranderen

      Liked by 1 person

      1. Bij bepaalde wel anderen zullen alleen naar de kaft blijven kijken die ook niet altijd even mooi blijft. Want hoe meer handen eraan zitten hoe lelijker ze wordt. 😉

        Aum Shanthi

        Liked by 1 person

Een reactie plaatsen