Review

Review: Spotify

Hey Creabea’s,

Ik luister sinds ik Spotify heb, letterlijk altijd naar muziek. Immers heb ik het nu standaard bij me. Ik had eerst gratis Spotify, en ondanks de reclame, was ik al direct enorm tevreden met Spotify.

In Spotify kun je al je favoriete artiesten volgen. Zo kun je hun albums bekijken, populaire liedjes en nieuwste releases. Kortom, je mist op oprecht niets van je favoriete artiesten.

Naast dat, kun je je eigen speellijsten aanmaken. Hier kun je zoveel nummers aan toevoegen als je zelf wilt. Er is geen maximum, en je kunt alles lekker door elkaar gooien. Ook kun je vaste afspeellijsten volgen van andere gebruikers of door Spotify vastgestelde en gemaakte afspeellijsten.

Maar ik wilde ook offline muziek kunnen luisteren. Voor Spotify ben je helaas internet nodig. En ik was de reclame inmiddels toch wel een beetje zat, inclusief het maximum aantal van nummers die je mag doorspoelen. Dus zodoende besloot ik Spotify Premium aan te schaffen voor €9,99 per maand.

Nu kan ik albums downloaden van mijn favoriete artiesten, en deze kan ik vervolgens zonder internet en reclame beluisteren. Het enige nadeel hierbij is dat je opslag wel immens snel vol zit, indien je veel albums download. Maar je kunt hier ook podcasts beluisteren, en dat is soms ook een enorm leuke afwisseling!

Wat ik nog wel het leukste vind, is bovenstaande foto. Elke keer dat ik een liedje afspeel, word de kleur aangepast naar de album cover van dat nummer. En ik vind het enorm leuk om al die verschillende kleurtjes voorbij te zien komen. Dit zie ik overigens alleen in mijn meldingenscherm van mijn mobiel.

Afbeeldingsresultaat voor spotify

Ik ben enorm tevreden over Spotify. Ik heb al mijn favoriete muziek bij de hand, en met premium kun je ook offline muziek luisteren! Ik ben enorm blij met deze app!

Heb jij ook Spotify? Heb jij dan de gratis versie, of heb jij ook premium? En wat is jouw mening over Spotify?

Liefs, Demi ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

14 thoughts on “Review: Spotify

  1. Ja ik gebruik Spotify eigenlijk altijd wel! Al heb ik geen Premium nog, maar die wil ik binnenkort wel aanschaffen 🙂

    Liked by 1 person

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s