Top 3-10

Top 7 attracties Walibi

Gelieve niet mijn foto’s te kopiëren zonder toestemming.

Hey Creabea’s,

Walibi is en zal altijd mijn favoriete pretpark blijven. Daar staan immers de meeste achtbanen, en laat ik nu net een enorme achtbaanfanaat zijn. Maar welke attracties nu echt mijn favorieten zijn daar?

1. Lost Gravity

Ik houd zo erg van die snelheid, en dan ook nog die halve en hele loopings, I love it! Vooral dat je steeds naar beneden stuitert en weer omhoog, en waarbij je het gevoel hebt dat je er bijna uit wordt gelanceerd, is echt een lekker gevoel. Het is echt by far één van de beste achtbanen van heel Nederland, en ik raad hem echt aan!

2. Speed Of Sound

Het is heerlijk om die tunnel in te gaan, en vervolgens te worden afgevuurd. Je gaat langs 2 halve loopings en een hele, en als je bovenin bent, rijdt je hetzelfde parcours weer achteruit, en heb je in totaal 6 loopings gehad. Dat vind ik zo heerlijk aan deze achtbaan, want ik houd echt van loopings!

3. XPress

Afbeeldingsresultaat voor xpress walibi

Het verhaal bij deze achtbaan is heel erg leuk, vooral binnenin wordt je al helemaal klaargestoomd voor de geweldige ervaring. Je gaat een tunnel in, en wordt keihard afgevuurd, waarnaar je direct de looping ingaat. Daarna volgt nog een halve looping, en de snelheid is helemaal perfect!

4. Merlijn’s Kasteel

Merlijn, wie kent hem niet. In zijn kasteel daagt hij de duistere machten uit, en probeert zijn uiltje hem erop te wijzen dat hij gevaarlijk bezig is. En eenmaal binnen, kom je erachter dat hij inderdaad met vuur speelde.

5. Spinning Vibe

Afbeeldingsresultaat voor spinning vibe walibi

Een soort breakdance, maar dan toch een stuk rustiger. Iets wat ik zelf wel jammer vind, maar daarom is deze attractie alsnog erg leuk als je even je evenwichtsorgaan wilt verstoren.

6. Robin Hood

Afbeeldingsresultaat voor robin hood walibi

Een houten achtbaan die enorm hard gaat, maar ook enorm hobbelig is! Je krijgt van alle kanten blauwe plekken, maar dat is deze achtbaanrit wel waard. Want wie wilt er nu niet over hout rijden?

7. Goliath

Afbeeldingsresultaat voor goliath walibi

En last but not least, de achtbaan met de steile drop naar beneden. Ik houd er van om zo snel en zo steil naar beneden te gaan. En zo laag langs de grond en het water scheuren is al helemaal leuk!

Wat is jouw favoriete attractie in Walibi?

Liefs, Demi ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

 

18 thoughts on “Top 7 attracties Walibi

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s