Top 3-10

Top 3 hard games

Hey Creabea’s,

Ik houd enorm veel van interactieve games waarbij de personages haast wel echte mensen lijken. Bij de ene game lijkt het nog echter dan bij de andere. Ik heb dan ook 3 favorieten waarbij de personages bijna lijken te leven. Let wel op: dit zijn hard games.

1. Detroit Become Human

Afbeeldingsresultaat voor detroit become human game
Link afbeelding

Echte acteurs zijn nagemaakt met de personages, en ook hun stemmen zijn gebruikt. Ze hebben zelf de bewegingen gemaakt en de stunts gedaan. Het is een neo noir-thrillerspel waarbij alles draait om Androids die Deviant worden, waarbij een machine gestuurd door Cyber Life deze deviants moet stoppen. Je speelt in deze game als Connor, Kara en Markus en moet met keuzes bepalen hoe de verhaallijn in het spel zal verlopen.

2. Outlast

Afbeeldingsresultaat voor outlast game
Link afbeelding

Een interactieve survival horrorgame waarbij je moet ontsnappen. Het speelt zich af in een psychiatrisch ziekenhuis in deel 1 of eiland met besmette en gelovige mensen in deel 2. De speler speelt als Miles Upshur in deel 1 of als Blake Langermann in deel 2. De speler is uitgerust met een videocamera met nachtzichtfunctie. Om deze te gebruiken moet de speler batterijen vinden. Om aan de vijanden in het spel te ontkomen, kan je alleen wegrennen of jezelf in een kluis of onder een bed verstoppen. Terugvechten is geen mogelijkheid.

3. GTA

Afbeeldingsresultaat voor gta
Link afbeelding

Grand Theft Auto (kortweg GTA) is een serie computerspellen. De spellen zijn een samensmelting van een computerspel en de popcultuur. Je krijgt verschillende opdrachten tijdens het spelen van het spel, maar ook heeft de speler een vrije keuze om te doen wat hij of zij wilt. De speler kan dan in het reeds vrij gespeelde stuk stad lopen, rijden (met een gestolen auto, brommer of motor) of fietsen. De mogelijkheden zijn immens. Er kunnen stunts uitgevoerd worden, men kan prostituees oppikken, chaos veroorzaken door op voetgangers of politiemannen te schieten, de metrosporen blokkeren, over de stad vliegen, auto’s tunen, zijn of haar uiterlijk veranderen en nog veel meer. Ook is het mogelijk om geld bij te verdienen door een bijbaantje.

Speel jij hard games? Zo ja, welke?

Liefs, Demi ❀

Volg mij ook op Facebook, Twitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

Advertisement

22 thoughts on “Top 3 hard games

 1. Ik ben een hardcore gamer! Ik ga ook met andere gamers om die net zo erg zijn. Nerdalert. Ik ga/we gaan ook regelmatig naar gameconventions in Duitsland, gamescom bijv. Ik game sinds de 8 bit Nintendo (de Nes). Detroit is ook heel mooi, elke keuze die je maakt heeft consequenties voor het algehele verhaallijn. Wou game je outlast?! Die is echt gruwelijk! Lekkere jumpscares en dan ‘s avonds laat in het donker gamer. Ik ben me kapot geschrokken in het ziekenhuis met de dokter en de schaar (ik ga het niet verklappen)..
  Ik wist niet dat je daarvan hield. Ik ben gek op Survival horrors. Bioshock 1,2, evil within, last of us, the slenderman, resident evil, fear 1,2,3. En nog veel meer. Hoe enger hoe beter. Visage lijkt me ook leuk op IGN hebben ze trailers als je nieuwsgierig bent. Death Stranding is een titel waar ik naar uitkijk en Read dead redemption 2, 26 oktober 2018. Maar ik hou ook van rpgs en mmo’s, Zelda, Elderscrolls 3,4, Fallout 3,4, wold of warcraft en nog veel meer. In de zomer doe ik aan extreme sporten en wanneer het seizoen afgelopen is, game ik:-).

  Liked by 2 people

  1. Ik noem mijzelf altijd liever een geek dan een nerd πŸ˜‰ Oh dat is super gaaf! Ja dat vind ik dus enorm gaaf! Haha ik ken het hele spel, dus ik weet wat je bedoeld πŸ˜‰ Oh houd op, I love them all! Ik ga ze zeker toevoegen aan mijn game lijst! Alleen maar leuk, of je nu sport of gamet πŸ™‚ Liefs

   Liked by 1 person

 2. Ik ben ook wel een gamer, alhoewel dat laatste jaren een beetje minder is.
  Ik hou dan vooral van games Γ‘ la De Sims of adventure games, maar Fable was mijn absolute favoriet.

  Liked by 1 person

   1. hahaha nu je het zegt, ja, geweldig! Jammer dat er geen nieuwe uitkomen, in ieder geval, niet dat ik weet.

    Liked by 2 people

   2. Het leuke aan Fabel vond ik ook dat je echt keuzes kon maken, of je gevreesd wou worden of meer geliefd. Ik had van die dagen dat ik boos was en dan ging ik altijd de slechte kan op, andere dagen dan weer proberen om goede dingen te doen, maar meestal renden de mensen dan al weg van me hahaha

    Liked by 2 people

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s