Review

Waarom ik Bol.com een fijne webshop vind

Dit is geen gesponsorde post.

Hey Creabea’s,

Er is maar één webshop waar ik vrijwel altijd van alles koop. Waarom? Omdat zij gewoonweg alles aanbieden waar ik naar dat moment op zoek ben. Oudere dvd’s, boeken en zelfs muziekalbums, alles is daar te koop. Maar ook voor andere gelegenheden ga ik daar naar toe. Het is simpel, overzichtelijk en heeft veel meer voordelen dan alleen het online bestellen. En daarom wijd ik dan ook deze post aan deze fantastische webshop.

Person Using Black And White Smartphone and Holding Blue Card

Het fijnste voor mij is dat de muziekalbums van vrijwel elke artiest daar gewoon te koop zijn. En als Bol.com ze zelf niet verkoopt, dan is er altijd wel iemand die het tweedehands aanbied. En ik moet eerlijk bekennen dat ik de prijzen erg vind meevallen en gewoon betaalbaar vind. Bij een bestelling boven de 20 euro betaal je geen verzendkosten. Plus, als je geen internetbankieren hebt of alsnog liever via acceptgiro betaald, is dat bij Bol.com ook gewoon een betaaloptie. En daarbij, is dat dus ook tegelijkertijd de ‘achteraf betalen’ optie.

banking, buy, computer

Daarbij vind ik de verzending altijd enorm snel gaan. Meestal als je het voor een bepaald tijdstip besteld, heb je het de volgende dag al in huis. En anderzijds staat er soms een levertijd van 2-3 weken, maar krijg je het alsnog binnen een week binnen. Ze vertellen altijd wanneer ze iets verzenden en proberen het vrijwel altijd als brievenbuspost te versturen indien dat mogelijk is. En als het een pakket is, wordt het altijd netjes geleverd in een doos. Ik vind het een hele fijne, en snelle service.

Al met al is dit echt mijn favoriete webshop waar ik terecht kan voor letterlijk alles! Zelfs sportartikelen haal ik hier soms vandaan, evenals creatieve doe dingetjes en decoratie. Het is gewoon net als Walmart in Amerika: alles op één plek.

Ben jij ook zo’n fan van Bol.com? Wat koop jij daar het meest?

Liefs, Demi ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

18 thoughts on “Waarom ik Bol.com een fijne webshop vind

  1. Ik bestel er ook geregeld, al zijn sommige dingen toch echt wel veel duurder, altijd goed vergelijken met andere aanbieders.
    Vooral kleurboeken koop ik er vaak, groot assortiment en veel dingen die ergens anders niet te vinden zijn.
    Spaar met GFK ook altijd voor bonnen van Bol,vaak zo’n €80 p/j

    Liked by 1 person

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s