Memories

Schrijvers update: Veel ideeën

Hey Creabea’s,

Nu ik vakantie heb, heb ik in principe zeeën van tijd om aan mijn boeken te werken. Althans, dat zou je zeggen. Ik merk dat ik alsnog gewoon tijd tekort kom, maar dat klinkt eigenlijk niet logisch. Hoe dat dan komt? Daar heb ik zeker een logische verklaring voor.

Ik heb namelijk onwijs veel boekideeën klaarliggen, misschien zelfs een beetje té veel! Ik heb dan ook verschillende genres openstaan, en hierbij dus verschillende projecten lopen. Zo ben ik nog steeds druk bezig met de samenwerking met de andere schrijver, maar zijn we voornamelijk eerst bezig met het ontwerpen van de stad. Dat vergt iets meer tijd dan we in eerste instantie gedacht hadden. Nu komt dat ook vanwege de drukte voor examens van mij uit, maar we hebben het inmiddels weer hervat!

Person Typing On Typewriter

Nu heb ik een idee liggen voor een roman, die ik ooit van plan was om te schrijven voor een zomerwedstrijd van een vrouwentijdschrift die mijn moeder toentertijd las. Echter heb ik dat boek nooit voltooid, en wil ik hier alsnog werk van maken. Daarbij komt kijken dat ik ook druk ben met de Engelse vertalingen van mijn al uitgebrachte boekenserie, en heb ik nog een aantal andere boeken klaarliggen.

Zo ben ik nu bezig met een fantasy trilogie in het Engels. Daarnaast werk ik nog een fantasy uit, maar zoals het nu lijkt houd ik deze fantasy bij 1 boek. Dan heb ik ook nog een thriller waar ik nu aan werk, en nog een ander thriller/horrorboek. Daarbij denk ik ook nog aan een persoonlijk boek. Al met al werk ik dus momenteel aan 14 boeken.

cross-legged, internet, legs

Vandaar dus ook dat ik oprecht gewoon tijd tekort kom! Ik wil immers ook niet dat alle boeken door elkaar heen gaan lopen, maar ik heb voor alle boeken zo immens veel ideeën, dat ik ze wel direct verwerkt wil hebben. Ik ben dus bezig een schema voor mijzelf op te stellen om toch voor alle boeken tijd te hebben, al zouden het maar 2 bladzijdes zijn.

Maar hiermee wil ik dus zeggen dat er nog heel wat boeken aan gaan komen en ik niet kan wachten dezen uit te geven! Daarbij hoop ik dat ze dan ook gewoon beter verkocht zullen worden. Eigenlijk werk ik met zoveel verschillende genres, om te kijken welke nu het beste aanslaat. Dus laten we hopen dat ik hier snel een mooie update over kan geven en dat er eentje klaar is voor publicatie!

Naar welk boekengenre zou jij op dit moment het meeste uitkijken? 

Liefs, Demi ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

Advertisement

18 thoughts on “Schrijvers update: Veel ideeën

 1. Een overdaad aan ideeën is iets waar veel schrijvers (mijn incluis) “last” van hebben. Zelf werk ik altijd aan het verhaal waarvoor ik op dat moment de meeste inspiratie voor heb.

  Liked by 1 person

  1. Haha, ik vind het wel fijner dan het hebben van een writers block 😉 Ja dat is zeker de beste methode, bij mij wisselt het af omdat ik ook dingen vanuit de omgeving gebruik en omzet naar iets eigens 🙂

   Liked by 1 person

 2. Zo herkenbaar! Ik ben me nu aan het richten op één boek, omdat die in 2019 ‘moet’ verschijnen, maar ik heb zo veel ideeën, en ook in verschillende genres.

  Liked by 1 person

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s