Blogger's posts

Miss B | 5 things I love about summer

Yay! Ik mag weer Gastblogger zijn for my girl Demi aka Creabea!

Is ze niet geweldig?

Girl, het is altijd heerlijk om met je samen te werken! Het is een eer om weer een gastartikel te mogen schrijven op jouw blog!

Summer time is coming! And I love it! You too, right? Ik heb zo mijn persoonlijke redenen waarom ik zomer zo leuk vind.

Hieronder mijn top 5 redenen waarom ik zomer super awe-some vind!

#No.1 Goed Humeur

Ik denk dat het weer veel invloed heeft op ons humeur… Ergens is het ook wel logisch, I mean wie houdt er nou van regen en kou? Okay, ik vind het wel lekker knus in de koude seizoenen dat moet ik wel eerlijk toegeven er zijn natuurlijk ook wel leuke dingen warme chocolademelk, spelletjes doen op de bank, Netflixen,…. That’s not bad, right?

En toch merk ik dat mensen in de warme seizoenen veel vrolijker zijn dan in de koude seizoenen. Is it strange? I don’t think so. Als ik naar mezelf kijk dan moet ik eerlijk toegeven dat ik zelf ook op sommige dagen best chagrijnig kan zijn in de herfst en de winter als ik naar buiten moet… But why? I don’t know het is gewoon koud, koud en nog eens koud. Je wordt nat, make up loopt uit, tegen de tijd dat je ergens aankomt ben je kletsnat, is je kapsel door je capuchon niet meer wat het was toen je het huis uitging of kom je half bevroren aan op werk of school… Nou ja, het is ook niet raar wie wordt er daar nou eenmaal vrolijk van? I don’t. Gek genoeg zijn er mensen die de kou leuk vinden. But yes, ik merk wel dat veel mensen in de zomer inclusief ik veel vrolijker zijn in de zomer dan in de herfst of winter….

Het feit dat iedereen een goed humeur heeft in de zomer is zeker one of my favorite things! Mensen groeten elkaar spontaan en zijn gewoon in een betere stemming. Love it!

#No 2. Dress to impress, Ohw Yesss!

Over het algemeen zijn we altijd wel bezig met wat we aan doen.  Maar toch als het zomer is je kleed je je extra leuk aan, neem je een nieuwe kapsel en zijn we net iets meer bezig met wat we aan willen doen en besteden we maybe net iets meer tijd aan ons haar en make up dan in de koude seizoenen. Dat is ergens ook wel logisch het zou zonde zijn als je jezelf mooi opmaakt of een leuk kapsel hebt en dat het door wind en regen helemaal wordt verpest. So yes, dat is dus one the things dat ik leuk vind aan de zomer want we ons leuk kunnen aankleden en als kers op taart werkt het weer ook nog eens supergoed mee! Wat willen we nog meer, right?

#No 3. More Outside

In de zomer is er veel sfeer buiten en iedereen geniet van de meest simpele dingen. Het zitten op een bankje, het eten van een ijsje, barbecueën met familie en vrienden, gewoon lekker veel buiten zijn. Zelfs op je werk of op school worden er wel eens uitzonderingen gemaakt om extra te kunnen genieten van het mooie zomerweer, denk maar eens aan het buiten les krijgen of buiten werken. Heerlijk toch? Dat is zeker one thing dat ik heerlijk vind van het zomer seizoen!

#No.4 Pretparken en Uitjes

Yes! Of course is er veel te doen in de zomer! Denk eens aan lekker zwemmen, braderie, bepaalde evenementen die alleen in de zomer worden georganiseerd, dagje strand, weekendjes weg etc. etc. Natuurlijk zijn er nog meer leuke dingen om te doen! Het bezoeken van pretparken is mijn favoriet! Elk jaar bezoeken we pretparken, echt superleuk! So yes, ook dit is one of things that I love about summer!

#No. 5  Lekker weer!

Of course, tot slot het lekkere weer! Dat is wat ik het allerleukste vind van de zomer, de zon en de mooie blauwe, strakke lucht! Heerlijk! Het is gewoon een feest om buiten te zijn and the fact dat het langer licht blijft maakt dat je ook na het werk of school ook nog even kan genieten van het mooie weer! Was het maar elke dag van het jaar zomer! Maar omdat zomer een seizoen  is en maar tijdelijk duurt in Nederland maakt het wel dat ik de zomer meer waardeer als het weer tijd is voor het zomer seizoen en beschouw ik de zomer daardoor niet als iets vanzelfsprekends en kan ik elk seizoen volop genieten!

Wat vind jij leuk van de Zomer?

Sharing is Caring, right?

ThnQ for Having Me Demi Girl,

It was a Pleasure!

 

Advertisement

16 thoughts on “Miss B | 5 things I love about summer

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s