Top 3-10

5 favoriete kermisattracties

Hey Creabea’s,

Ik ben dol op de kermis en ga er dan ook ieder jaar naar toe zodra hij er weer staat. Ik ga overal in, van hoogtes tot snelheden, het kan mij niet gek genoeg. Maar ik heb zeker een aantal favorieten, 5 om wel te verstaan. De meesten van deze favorieten gaan snel en hard (want daar houd ik nu eenmaal het meeste van). Laten we maar snel beginnen!

1. Flight Simulator

Afbeeldingsresultaat voor flight simulator kermis
Link afbeelding

Het leukste is de film die altijd getoond wordt. Je denkt namelijk werkelijk dat je meebeweegt met alles wat er op het scherm gebeurd, maar in feite beweeg je alleen maar van links naar rechts. Je lijkt zelfs over de kop te gaan, en dat vind ik zo vet aan deze attractie.

2. Super Mouse

Afbeeldingsresultaat voor super mouse achtbaan
Link afbeelding

Ik houd van achtbanen! Al gaat deze niet over de kop, ik vind het heerlijk zulke scherpe bochten te maken haha. Je vliegt heerlijk alle kanten op en het gaat onwijs snel! I love it!

3. Break Dance

Afbeeldingsresultaat voor break dance kermis
Link afbeelding

Ik vind het heerlijk om de snelheid hierin te voelen. Je word als het ware van kant naar kant geworpen, maar dat maakt het onwijs leuk. Je zit in elk geval geen minuut stil!

4. (Skate) Jumper Jumper

Afbeeldingsresultaat voor jumper kermis
Link afbeelding

Je gaat de hele tijd op en neer, en dat kan snel gaan maar ook wat langzamer. Ook hier zit je net als bij de Break Dance geen minuut stil. Let trouwens wel op je oren en nek!

5. Spookhuis

Afbeeldingsresultaat voor spookhuis kermis
Link afbeelding

Om toch nog rustig af te sluiten, benoem ik ook nog even het Spookhuis. Ik vind het altijd leuk, of het nu met karretjes is of lopend. Ik vind het grappig wanneer anderen schrikken en zich helemaal aan mij vasthouden of achter mij gaan lopen. Ik vind het niet eng en als je ooit met mij in een spookhuis bent, kun je lachen om mijn droogheid haha.

Ga jij vaak naar de kermis? Wat is jouw favoriete attractie?

Liefs, Demi ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

18 thoughts on “5 favoriete kermisattracties

Een reactie plaatsen