Tag

15 weird questions tag

Hey Creabea’s,

Een tag met rare vragen, dat moest ik toch echt eens ondervinden. Want zijn de vragen nu echt zo raar dat antwoorden bijna onmogelijk wordt? Ik ga de uitdaging aan, en dan daag ik jou uit om mee te lezen. Let’s go!

1. Wat is je bijnaam dat alleen familie tegen je zegt?

Ik heb maar 1 bijnaam, en dat is Deem. Heel soms noemen ze me ook weleens bij mijn pseudoniem Demore, maar anders heet ik gewoon normaal Demi. Best saai eigenlijk haha.

2. Wat is een rare gewoonte van jezelf?

Ik heb niet echt een rare gewoonte. Is een rare gewoonte dat je als meisje zijnde totaal maar dan ook totaal niet van echte meisjesdingen houdt, roze verafschuwt en liever jongensdingen doet zoals boksen, skateboarden, BMX-en, freerunnen en meer van dat soort dingen? Is dat een rare gewoonte te noemen?

3. Heb je rare fobieën?

Nee, ik heb ook niet echt angsten, eigenlijk helemaal niet zelfs. Ik heb dan dus ook geen rare fobieën. Ben ik eigenlijk ergens wel blij om, haha.

Free stock photo of sea, dawn, sunset, person

4. Wat is een liedje wat je stiekem mee schreeuwt als je alleen thuis bent?

Crazy, dan ga ik echt helemaal los, maar echt helemaal. Ik zing het liedje dan lekker luidkeels mee, ga headbangen en air guitar spelen en geniet dan echt even intens. Maar echt alleen als ik alleen thuis ben hoor! (of toch niet?)

5. Wat is je grootste huisdieren ergernis?

Dat mijn lieve schatje altijd net op mijn papieren of laptop gaat zitten, wanneer ik het nodig heb of bezig ben. Natuurlijk wil dat schatje ook altijd aandacht, maar ik moet soms gewoon echt even werken. Maar ja, leg dat zo’n schatje met van die grote oogjes uit die je kopjes geeft.

6. Wat is een van je gewoontes als je zenuwachtig bent?

Ik ga altijd muziek luisteren als ik zenuwachtig ben, dat kalmeert me altijd. Maar ik ben niet gauw echt zenuwachtig, dat valt eigenlijk reuze mee. Maar als het wel eens voorkomt, dan is muziek mijn kalmeringsmiddel.

close-up, fashion, female

7. Aan welke kant van het bed slaap je?

In het midden, haha. Dan kan ik mijn benen tenminste fatsoenlijk kwijt gezien ik vrij lang ben. En dan heb ik gewoon voldoende bewegingsruimte. Plus ik slaap alleen in het bed, dus waarom zou ik dan maar één kant kiezen?

8. Wat was je eerste knuffeldier en hoe heette die?

Is het heel gek als ik zeg dat ik nooit echt een gehad heb? Ja, ik had ze wel, maar ik weet sowieso mijn eerste al niet eens meer, en ik gaf ze al helemaal geen namen. Ik was niet zo van de knuffels en teddyberen vroeger. Ik had liever autootjes of lego, haha.

9. Welke drank bestel je altijd in een restaurant?

Appelsap, waarom weet ik ook niet. Het is het bekendste wat er is, en bijna elk restaurant heeft dat wel. En ik houd niet van prik in frisdranken, dus dat drink ik niet. Dan vallen er al best veel drankjes af. Maar anderzijds drink ik gewoon water, of spa.

drink, drinking glass, glass

10. Wat is een schoonheidsregel die je wilt aanhouden, maar dat nooit doet?

Schoonheid zit van binnen, niet van buiten vind ik. Ik gebruik geen make-up en heb dus geen schoonheidsregel aan mezelf opgelegd. Dus dat is de enige regel die ik heb, geen make-up gebruiken. En tot dusver houd ik me daar netjes aan, haha.

11. Met welke kant wil je dat je gezicht onder de douche is?

Eh…? Maakt dat wat uit? Als ik maar schoon word en me kan wassen, inclusief mijn haar. Wat zou mij het dan uitmaken welke kant van mijn gezicht onder de douche is? Ik neem aan dat mijn hele hoofd er enigszins wel onder mag als ik shampoo gebruik haha.

12. Heb je rare lichaamstrucjes?

Ik kan mijn rechterhand op een bepaalde, snelle manier heen en weer schudden en dan hoort het net alsof je hand geluid maakt. Alsof iemand ergens tegenaan tikt als het ware, beter dan dat kan ik het niet omschrijven, tenzij je het zelf hoort haha. Ik kon vroeger altijd mijn voet in mijn nek leggen, dat lukt me nog steeds wel, maar toch ook net niet helemaal. En ik kan scheel kijken. Maar verder heb ik geen rare trucjes.

balance, body, exercise

13. Wat is je favoriete eten waar je, je comfortabel bij voelt maar slecht voor je is?

Ik eet zo min mogelijk junkfood of fast food, dus ik kan de slechte vraag niet echt beantwoorden. Maar ik eet graag salades met lekker veel toevoegingen in de vorm van groentes en soms zelfs fruit wat er goed bij past.

14. Wat is een zin of een woord dat je altijd zegt?

Serieus? Dat zeg ik echt heel vaak. Maar ik kan ook op een bepaalde manier ‘Oh nee toch’, zeggen, en dat vinden sommigen nogal leuk om te horen. Dus dat mag ik ook regelmatig zeggen, haha. Verder heb ik gewoon standaard zinnen en/of woorden die ik met elkaar afwissel.

15. Wat draag je als je gaat slapen?

Een pyjama, het liefst een lange in de winter/herfst en een klein deel van de lente, en in de zomer een zomerpyjama.

apartment, bed, carpet

Wat is jouw meest rare eetgewoonte en/of combinatie?

Liefs, Demi ❤

Volg mij ook op Facebook, Twitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

14 thoughts on “15 weird questions tag

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s