Interview

Interview #98 Wallflower

Vandaag het achtennegentigste interview, met een super geweldige blogster: Wallflower! Ik vond het super om haar te interviewen. Ze is een super aardige, inspirerende en sterke blogger πŸ™‚

  1. Zou je je kort willen voorstellen? (Vertel iets over jezelf)

Ik ben online bekend als Wallflower of Lonely Wallflower. Ik heb er voor gekozen om via een pseudoniem te schrijven zodat ik me vrijer (en misschien ook veiliger) voelde om dingen openbaar te delen. Ik ben net 38 geworden en heb door omstandigheden een hele tijd niet meer kunnen/willen bloggen.

  1. Hoe kwam je op het idee om een blog te beginnen?

Ik zat in een depressie en wilde dingen van me af kunnen schrijven. Een blog leek mij daarom een goed idee, dan kon ik mijn ervaringen met anderen delen en misschien zo ook via anderen nog wat opsteken.

  1. Hoe kwam je op je blognaam?

Mijn Engelstalige blog heet eigenlijk heel simpel Lonely Wallflower. Door de depressie voelde ik mij eenzaam en alleen, vandaar Lonely. En Wallflower voelde daar wel goed bij. Ik zag van alles maar kon er voor mijn gevoel niet bij, niet van genieten en alleen vanaf een afstandje observeren.

  1. Waar schrijf je zoal over?

Ik schreef voornamelijk over mijn dagelijkse problemen die mijn aandoeningen met zich meebrengen. Over de pijn, de last en het onbegrip. Soms had ik ook topics als hobbies, films, series, gaming en muziek. Maar de nadruk lag op het dagelijkse leven met aandoeningen.

  1. Wat vind je leuk aan het bloggen?

Ik vond het heerlijk om dingen van me af te schijven, om dingen ter discussie open te stellen, om dingen bespreekbaar te maken die soms nog steeds onder een soort van taboe lijken te vallen.

  1. Wat heb je al bereikt, maar had je eigenlijk niet verwacht?

Geen idee eigenlijk, ik had namelijk niet echt een doel toen ik er mee begon, behalve het van me af kunnen schrijven, het openbaar maken, bespreekbaar maken. Ik kreeg na verloop van tijd wel wat volgers, maar geen idee wat ik er uiteindelijk mee bereikt heb…

  1. Wat hoop je nog te bereiken?

De laatste maanden niets meer kunnen schrijven door operaties aan mijn hand. Nu nog gaat het typen moeilijk en langzaam. Geen idee wanneer ik weer zou willen en echt kunnen bloggen. Op dit moment heb ik me wat meer in Playstation gaming gestort, dat ging wel met mijn hand en dat is nu ook een heerlijke hobby geworden.

  1. Wat wil je de lezers nog meegeven?

Euh… Goede vraag. Als je wil bloggen, doe dit dan ten eerste voor jezelf. Laat niet door anderen bepalen wat jouw topics moeten zijn, maar schrijf over dingen die jij belangrijk vindt en waar jij je prettig bij voelt. Als je eerlijk naar jezelf en anderen blijft zullen vanzelf meer mensen je blog gaan vinden. Schrijf niet om enkel likes te krijgen, denk eraan dat wat je eenmaal plaatst op het internet er altijd op terug gevonden kan worden.

Super leuk om je antwoorden te lezen, het was echt leuk om je te interviewen ❀

Liefs, Demi ❀

 

 

12 thoughts on “Interview #98 Wallflower

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s