Inspiratie

Vaderdag cadeautips

Hey Creabea’s,

Het zal je niet zijn ontschoten dat het aanstaande zondag Vaderdag is. Ik denk dat de meesten wel weten wat ze voor hun vader willen kopen, maar mocht je nog geen idee hebben, dan heb ik een aantal leuke ideeën voor je verzameld!

Bierglas met naam
Vaderdag bierglas
Link afbeelding

Bij de winkel YourSurprise kun je voor €12,95 een bierglas samenstellen met de naam van je vader en een leuk tekstje. Als dat geen leuke, persoonlijke boodschap is!

Tony’s Chocolonely Giftbox
Link afbeelding

Wie houdt er nu niet van chocolade? Ik weet wel zeker dat jouw vader hiervan houdt! Van €14,95 voor €9,95 kun jij dit leuke pakketje aan hem geven via YourSurprise!

Beard Buddy
Link afbeelding

Bij Cadeau kun je voor €10,99 deze Beard Buddy kopen. Zo zal je vader nooit meer zijn geschoren baardharen op de grond verliezen en kunnen ze na het opvangen gemakkelijk weggegooid worden!

Golfset voor op het toilet
Das ultimative Golfset für die Toilette
Link afbeelding

Bij Radbag kun je voor €12,95 dit leuke golfsetje voor op het toilet kopen. Je denkt misschien dat het een prank cadeau is, maar dat is het niet. Tijdens je behoefte kun je gewoon ongestoord midgetgolf spelen. Is dat niet leuk en grappig?

Luie leesbril
Afbeeldingsresultaat voor luie leesbril
Link afbeelding

Van €12,95 voor €9,95 heb je deze leuke luie leesbril voor je vader bij MegaGadgets! Hij kan dan genieten van zijn boek en kan gemakkelijk lui achterover liggen, zonder zijn nek constant stijf te houden wanneer hij op zijn rug ligt. Is dat niet ideaal?

Free stock photo of sunset, people, girl, sunrise

Maar het gaat natuurlijk niet alleen maar om wat je geeft. Vergeet nooit dat spullen niet het enige is wat je kunt geven. Ook een uitje of etentje zal je vader ontzettend leuk vinden. Maar gewoon een dagje samenzijn met jou, dat is voor hem al het mooiste cadeau dat hij kan krijgen op een dag als Vaderdag.

Wat ga jij je vader geven met Vaderdag? 

Liefs, Demi ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

16 gedachten over “Vaderdag cadeautips

Een reactie plaatsen

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s