Tag

Dirty secrets tag

Hey Creabea’s,

Het leek me wel een uitdaging in te vullen waarbij de titel van de tag je al doet afvragen wat je zoal kunt verwachten. Dus zijn jullie ook nieuwsgierig naar welke ‘dirty secrets’ ik heb? Laten we dan maar snel beginnen!

  1. Wat was je eerste scheld woord?

Ik weet dit verhaal heel goed van mijn moeder. We waren in de supermarkt, ik was denk ik net 3 jaar. Ik zat in het karretje, in dat winkelwagentje zitje. Ik weet nog dat ik constant zei: verdomme, verdomme, verdomme. Mijn moeder probeerde me dat uit alle macht niet meer te laten zeggen, maar ik bleef maar doorgaan. Mensen raakten geïrriteerd, sommigen konden erom lachen. Mijn moeder schaamde zich in elk geval kapot. Sorry mam.

  1. Wat was je eerste film voor boven de 18?

Ik ben volgens mij nooit naar een film voor boven de 18 geweest. Volgens mij hebben we die ook niet echt in Nederland. Ik ben wel naar meerdere 16+ films geweest, maar boven de 18? Nee, dat kan ik me zo echt niet herinneren.

  1. Wie was je eerste kus?

Niemand. Ik heb nog nooit een vriend gehad, en heb ook nooit een moment gehad waarop het leek alsof ik met iemand zou gaan zoenen. Ik ben daar nooit echt mee bezig geweest. Ik wacht gewoon tot het juiste moment daar is, ik ben niet zoekende. Als ik een vriendje krijg is dat leuk, en anders niet. Het single leven bevalt me ook prima.

couple, friendship, hands

  1. Wat draag je met slapen?

Een pyjama, altijd standaard. In de winter/herfst en een deel van de lente een lange pyjama, en in de zomer een korte pyjama.

  1. Heb je je ouders gesnapt?

Als je dat bedoeld op het gebied van de daad, dan nee. Gelukkig niet.

  1. Heb je ooit bedrogen?

Nee, ik ben geen bedriegend type. Zo zal ik ook nooit zijn. Ik houd niet van liegen en bedriegen, dat vind ik een best erge zonde als ik eerlijk mag zijn, al klinkt dat wel behoorlijk heftig haha.

calm, daylight, evening

  1. Wat voor soort onderbroek draag je?

Een normale? Ja, wat moet je er verder van zeggen? Gewoon een normale variant, die de meeste vrouwen dragen. Een doodnormale vrouwen onderbroek. Boring dus.

  1. Heb je ooit nog in je broek gepoept na je kindertijd?

Nee, dat is me nooit gebeurd. Zodra ik zindelijk was niet meer. Daar ben ik heel blij om, want het lijkt me oprecht niet fijn als je dat overkomt. Het idee dat je er dan ook bijvoorbeeld een hele dag mee moet rondlopen, bah.

  1. Heb je ooit een fantasiedroom gehad met een beroemdheid?

Ik heb volgens mij weleens een droom gehad waarin een beroemdheid voor kwam, maar dan bijvoorbeeld dat ik hem mocht ontmoeten, en daar bleef het ook bij. Verder dan dat gingen mijn dromen niet. Ik ben niet zo dirty minded, haha.

backlit, blur, close-up

  1. Wie is je beroemdheid crush?

Dat is zonder meer Nathan Sykes. Ik houd echt van die Brit. Hij is knap, heeft een fantastische stem en ziet er goed uit. Ik hoop hem ooit op een dag te kunnen ontmoeten, dat zou te gek zijn.

Wat is het vieste dat je ooit hebt gedaan in je leven waar je nu nog spijt van hebt?

Liefs, Demi ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

Advertisement

14 thoughts on “Dirty secrets tag

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s