Interview

Interview #97 Fenna

Vandaag het zevenennegentigste interview, met een super geweldige blogster: Fenna! Ik vond het super om haar te interviewen. Ze is een super aardige, vrolijke en creatieve blogger πŸ™‚

  1. Zou je je kort willen voorstellen? (Vertel iets over jezelf)

Ik ben Fenna, 22 jaar oud en ik studeer hbo-communicatie in Tilburg. Ik ben gek op een goed boek en mijn passie is schrijven. Ik vind het leuk om een gezellig dagje met vriendinnen te shoppen, sushi te eten, fotograferen en snowboarden. Daarnaast ben ik geΓ―nteresseerd in alles wat met sociale media te maken heeft en je mag mij wakker maken voor een reis in de bergen (het liefste als er sneeuw ligt).

  1. Hoe kwam je op het idee om een blog te beginnen?

Ik was op zoek naar informatie over mijn beperkingen. Ik heb namelijk een longziekte (BPD) en astma, daardoor ben ik snel ziek en heb ik 30% minder longinhoud. Hierdoor ben ik chronisch moe. Ook heb ik drie krommingen in mijn ruggenwervel (scoliose), dit veroorzaakt dagelijkse pijn in mijn rug. Ook ben ik dyslectisch en als laatste heb ik een prikkelbare darm (PDS). Een heel waslijst zeg ik altijd… maar okΓ©, ik was dus opzoek naar informatie, vooral over BPD. Ik kwam veel ervaringsverhalen van anderen tegen, dit was allemaal vrij negatief. En er was ook maar heel weinig informatie over de ziekte zelf. Toen ben ik verder gaan zoeken en dit was eigenlijk bij de andere beperkingen op mijn waslijst hetzelfde. Ik denk graag in mogelijkheden, ik houd van schrijven en ik deel graag mijn verhalen op een positieve manier. Dus dat ben ik gaan doen door middel van www.houhetluchtig.nl. Ik schrijf als ervaringsdeskundige over mijn beperkingen, ik laat de positieve kant zien en ik laat zien wat je allemaal wΓ©l kunt met een beperking.

  1. Hoe kwam je op je blognaam?

Ik wilde niet mijn eigen naam gebruiken, ondanks dat je dat veel ziet in het bloggerswereldje. Hou Het Luchtig vertegenwoordigd mijn manier van denken; doe niet te moeilijk, houd het luchtig. Maar heeft ook een knipoog naar astma; niet roken a.u.b., houd het luchtig.

  1. Waar schrijf je zoal over?

Ik schrijf vooral over mijn beperking en over positiviteit. De onderwerpen waar ik over schrijf zijn onderverdeeld in: Mind, Life & Body. Onder Mind vind je van alles over hoe ik denk en positief zijn. Bij Life vind je verschillende onderwerpen over mijn leven, zoals studeren, vlogs, boeken en reizen die ik heb gemaakt. En onder Body vind je alles over mijn beperkingen en mijn lichaam.

  1. Wat vind je leuk aan het bloggen?

Leukste aan bloggen vind ik het schrijven, iets waar ik mijn creativiteit en mijn gedachten in kwijt kan. Daarnaast vind ik het super dat ik elke dag nieuwe mensen leer kennen door mijn blog.

  1. Wat heb je al bereikt, maar had je eigenlijk niet verwacht?

Samenwerken met bedrijven en andere bloggers, dat vind ik ook een erg leuk aspect aan bloggen. Ik ben ook zelfverzekerder geworden door bloggen, dat had ik echt niet gedacht.

  1. Wat hoop je nog te bereiken?

Ik hoop dat Hou Het Luchtig blijft groeien en dat ik zo nog meer mensen kan inspireren met mijn positieve kijk op mijn beperkingen.

  1. Wat wil je de lezers nog meegeven?

Denk in mogelijkheden en wees positief. Dat geeft meer energie dan dat het kost.

Super leuk om je antwoorden te lezen meid, het was echt leuk om je te interviewen ❀

Liefs, Demi ❀

Advertisement

22 thoughts on “Interview #97 Fenna

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s